Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: Tα Τ λεμφοκύτταρα από ομάδα ιατρών του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και οι τρικλοποδιές (!!) από το κράτος.

 


ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  773 23.07.21

Επειδή πολλά μέλη μας έχουν διαβάσει δημοσιεύματα, που αφορούν στην ανακάλυψη  αντι - covid φαρμάκου με βάση τα Τ λεμφοκύτταρα από ομάδα ιατρών του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, και όπως συνήθως συμβαίνει στη χώρα μας, έχει αρχίσει ένας άλλος κύκλος παραπληροφόρησης, πήραμε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσουμε με τους αρμόδιους γιατρούς του Παπανικολάου για να μάθουμε τί ακριβώς γίνεται εκεί.

Ο αντιπρόεδρός μας δικηγόρος κ. Αθ. Θεοδώρου μίλησε με τον συντονιστή της ομάδας κ. Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος μας πληροφόρησε μέσω του κ. Θεοδώρου, ότι, η ομάδα εργάζεται πάνω στα τέστ και τους ελέγχους, που είναι απαραίτητοι, πριν από οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση.

Το φάρμακο δεν διατίθεται ακόμα για χρήση και ελέγχεται σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης.

Όταν ολοκληρωθούν οι κύκλοι ελέγχων, τότε θα παρουσιαστεί επίσημα και θα ζητηθεί άδεια παραγωγής και διάθεσης από τον ΕΟΦ. 

Πρόκειται για ανθρώπους εξαιρετικά σοβαρούς και μεθοδικούς, που εργάζονται με τον σωστό τρόπο και απέχουν από δηλώσεις και ανακοινώσεις πριν την ώρα τους.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος επιβεβαίωσε ότι το Δημόσιο αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει την έρευνα, παρ ότι το απαιτούμενο ποσό δεν ήταν μερικά εκατομμύρια παρά μόνο 200 χιλιάδες €, ποσό αστείο αν σκεφτεί κανείς πόσα ξόδεψε το Δημόσιο από τις τσέπες των πολιτών για την καμπάνια του “φοράμε μάσκα” και “μένουμε σπίτι” (πάνω από 20 εκατομμύρια).

Το παράξενο είναι, ότι, ούτε ιδιώτες φάνηκαν πρόθυμοι να συμβάλουν στην έρευνα προσφέροντας κάποιο ποσό.

Φαίνεται, ότι, η σαφώς εχθρική στάση του Δημοσίου σε ότι έχει σχέση με φάρμακο κατά του covidέχει τρομάξει σε τέτοιο βαθμό τους ιδιώτες, που δεν θέλουν προφανώς “να μπλέξουν”!

Εμείς ως ΙΝΚΑ ευελπιστούμε στην επιβεβαίωση των πρώτων συμπερασμάτων και γρήγορη παραγωγή αποτελεσματικού φαρμάκου,

….χωρίς εμπόδια και τρικλοποδιές !! από το κράτος.

Η σχετική video ανάρτηση Ιουλίου 2021 : https://www.youtube.com/watch?v=ahQ4oY9bpK4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου