Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Οι γονείς που επιτρέπουν στην πολιτεία να πειραματιστεί με τα παιδιά τους, και υποκύπτουν στην πίεση να τα «εμβολιάζουν» σαν να είναι τα πειραματόζωα της «ελίτ», δεν αξίζουν να είναι γονείς.

https://attikanea.info/%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b5%ce%af/

Αυτή η κυβέρνηση με εντολή των κυρίων της θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να «εμβολιάσει» όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.
Τα παιδιά θα στοχεύονται περισσότερο, ειδικά τους επόμενους μήνες, και κάθε προσπάθεια για την καταστροφή τους θα είναι επικείμενη εάν επιτρέπεται από τους γονείς και την υπόλοιπη κοινωνία χωρίς μαζική αντίσταση.
Η επόμενη φάση της παιδικής κακοποίησης θα είναι η ανάπτυξη προγραμμάτων για «εμβολιασμό» στα νεογέννητα με αυτό το RNA / DNA που μεταβάλλεται το δηλητήριο.
Το κράτος θα παρακάμψει τη συγκατάθεση των γονέων και των οικογενειών σε κάθε ευκαιρία και θα επωφεληθεί από την αξιολύπητη φύση αυτού του σημερινού πληθυσμού προωθώντας τον φόβο, προκαλώντας πίεση από ομοτίμους και απειλώντας τους διαφωνούντες να πάρουν την επιμέλεια των παιδιών τους.
Το φρικτό «δημόσιο» εκπαιδευτικό σύστημα της κυβέρνησης θα παίξει σημαντικό ρόλο σ᾿αυτό τό σχέδιο «εμβολιασμού», όλων των νέων, καθώς είναι ο κύριος ελεγκτής και κατηχητής των παιδιών στην χώρα σήμερα.
Οι γονείς που επιτρέπουν στην πολιτεία να πειραματιστεί με τα παιδιά τους, και υποκύπτουν στην πίεση να τα «εμβολιάζουν» σαν να είναι τα πειραματόζωα της «ελίτ», δεν αξίζουν να είναι γονείς κατά την εκτίμησή μου.
Οι γονείς είναι η μόνη πρώτη γραμμή προστασίας για τ᾿ ανήλικα παιδιά, και εάν αποτύχουν να προστατεύσουν τα δικά τους, το αποτέλεσμα θα είναι το τέλος αυτής της κάποτε, ως επί το πλείστον,ελεύθερης κοινωνίας, αλλά ακόμη χειρότερα, θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας, όπως το γνωρίζαμε.

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου