Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Der Neu Backe Plan (Του Anaconda)

 https://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/der-neu-backe-plan/10.150335


Του Anaconda

Ο τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν τυχαίος. Έγινε με προσεκτικά βήματα σχεδιασμού με σκοπό την εξυπηρέτηση ενός σκοπού. Μόνο ένας εγκεφαλικά νεκρός θα μπορούσε να δηλώσει πως ο σκοπός αυτός ήταν η ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στη δημόσια υγεία.

Δεν θα μπω επί του παρόντος σε λεπτομέρειες για τις επιλογές της στο σύστημα υγείας, στους γιατρούς και τα φάρμακα, ούτε για την ατιμωρησία όσων συνειδητά ταξίδευαν εκεί που υπήρχε έξαρση, ούτε για το άνοιγμα των συνόρων για να εισέλθουν -σκοπίμως- κρούσματα. Θα μείνω στη μεγάλη εικόνα: στο lockdown.

Το βιβλίο «The Great Reset» που μελέτησε ο επικεφαλής του πολιτικού προσωπικού της Μεταπολίτευσης, σημερινός ηγέτης της οργάνωσης του «πραξικοπήματος των 222 ΝΑΙ», αποτελεί το φρεσκάρισμα του Der Backe Plan, ή αλλιώς του Der Hunger plan, του σχεδίου της δημοκρατικά εκλεγμένης από τον γερμανικό λαό κυβέρνησης του εθνικοσοσιαλιστή Χίτλερ.

Για να ευημερήσει ο φίλος και σύμμαχος λαός της Γερμανίας, έπρεπε να πεθάνουν από την πείνα εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε κάθε χώρα της Ευρώπης. Η Γερμανία δεν είχε και δεν έχει πόρους παραγωγής και ενέργειας, συνεπώς επιβιώνει μόνο με πλιάτσικο που κάνει κατά τη διάρκεια πολέμων, άμεσων όπως τότε ή έμμεσων όπως τώρα. Τοποθετεί εκπροσώπους της σε κάθε χώρα, τους φροντίζει με τα μαύρα των γερμανικών εταιριών για να πάρουν το μερίδιό τους από τις συμβάσεις που θα τους δώσουν όταν έρθει η ώρα. Ακόμα πιο σημαντικό, θα εξυπηρετήσουν την υψηλή στρατηγική της, το γνωστό Realpolitik της Rimland. Το πιο σημαντικό από όλα: δεν θα συμπράξουν σε προσπάθεια αποκάλυψης του ρυπαρού ρόλου της, άρα δεν θα χάσει τα πάντα από αυτούς που τα άρπαξε, δεν θα της τα πάρουν πίσω, με οποιονδήποτε τρόπο.

Προ της δημόσιας αποκάλυψης μέρους των πρακτικών των συνεδριάσεων της επιτροπής των επιστημόνων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το μόνο ασφαλές συμπέρασμα που μπορούσε να εξαχθεί για τις κυβερνητικές αποφάσεις επί του θέματος ήταν ότι ακολουθήθηκε το ρητό «στραβός στραβό οδήγαγε, βρήκαν και οι δυό τον βράχο». Δεν είχαν ιδέα και πήγαιναν στα τυφλά, πειραματιζόμενοι εις βάρος της ελληνικής οικονομίας συνολικά και των υπολοίπων πτυχών της δημόσιας υγείας ειδικότερα.

Μετά την αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση προαποφάσιζε και απλά χρησιμοποιούσε ως προπέτασμα καπνού τη «δημιουργική ασάφεια» των επιστημόνων, απλά «ο ακραίος, ο ψεκασμένος, ο συμπερασματολόγος άνευ αποδείξεων» αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ότι είχα δίκιο: η κυβέρνηση χρησιμοποίησε την πανδημία για να πετύχει έναν άλλο, άσχετο με την πανδημία σκοπό. Ποιός ήταν αυτός; Der Neu Backe Plan.

Σύμφωνα με το σχέδιο:

1. [Εκκαθάριση] Η Ελλάδα δίνει πολλά χρήματα για υγεία και συντάξεις. Έπρεπε να πεθάνουν βραχυπρόθεσμα κάποιες δεκάδες χιλιάδες αδύναμοι οργανισμοί και, λόγω του μαρασμού της ψυχικής και σωματικής τους υγείας ελέω εγκλεισμού και μάσκας, να πεθάνουν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες. Κυρίως, συνταξιούχοι και άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας, οι οποίοι παίρνουν από το κράτος, αποτελούν περιττά έξοδα. Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο για τον ελληνικό προϋπολογισμό να πληρώνει το αέναο χρέος.

2. [Αφαίρεση] Τα φυσικά πρόσωπα της τέως αστικής τάξης αντιστέκονταν στην απώλεια των περιουσιών τους, κυρίως των ακινήτων, και έπρεπε να την απωλέσουν για ψίχουλα του τύπου 5%-15% του δανείου, από «funds», δηλαδή από ανώνυμες εταιρίες των οποίων τα κεφάλαια δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι προέρχονται από βρώμικο πολιτικό χρήμα των τοπικών εκπροσώπων της Γερμανίας, για να μην επεκταθώ περαιτέρω και αρχίσουν να παίρνουν τα κότερα και τα αεροπλάνα πριν βγουν έξω τα τούρμπο τα Navara. Έπρεπε να μετατραπούν λοιπόν σε οικονομικούς ναρκομανείς, εξαρτώμενοι από τα επιδόματα-δόσεις που μοιράζει (μέχρι τις εκλογές) η σοσιαλιστική κυβέρνηση. Ελέω lockdown, η έλλειψη οικονομικής δραστηριότητας το κατάφερε. Κρίμα που το κράτος είχε λεφτά μόνο για να εγγυηθεί τα δάνεια της Aegean και όχι των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

3. [Αφομοίωση] Ο εγκλεισμός συνέβαλε στην αποξένωση των ανθρώπων, στη σταδιακή μετατροπή των Ελλήνων σε (πληρωμή στο εστιατόριο ανάλογα με τις πιρουνιές στη σαλάτα) στυγνούς και αδίστακτους Γερμανούς, στη μετάλλαξη του ανθρώπου για τον άνθρωπο σε homo homini lupus. Τα ζώα χειραγωγούνται ευκολότερα μέσω του ελέγχου της ικανοποίησης των βασικών αναγκών τους, οι άνθρωποι όχι. Όταν καταστρέφεται η οικονομία, για το ξεροκόμματο θα κάνουν τα πάντα σαν άγρια θηρία.

Πάνω από το 5% του πληθυσμού της Ελλάδας, πάνω από 300,000 ψυχές, δολοφονήθηκαν από τους Ναζί, από την σχεδιασμένη πείνα «να πεθάνουν οι Έλληνες για να ζήσουν οι Γερμανοί» λόγω του Der Backe Plan, ακριβώς πριν από 80 χρόνια. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Δεν συγκρίνω τους τότε δημοκρατικά εκλεγμένους Ναζί με τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Σοσιαλιστές και οι δύο, αλλά δεν συγκρίνεται το μίσος των μεν για τους πολίτες της Ελλάδας και τον Οικουμενικό Ελληνισμό ως φάρο πολιτισμού, με το μίσος των δε.

Οι Ναζί δεν έφτασαν στο σημείο να τσιμεντώσουν την Ακρόπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου