Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: "Υποχρεωτικότητα της Κυβέρνησης στο θετικό και μη ΤΟΞΙΚΟ των SelfTest"

 


ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  764 22.04.21

Ζητούμε την υποχρεωτικότητα της ίδιας της κυβέρνησης, στο θετικό δηλαδή και μη ΤΟΞΙΚΟ της προσπάθειάς της. Το ολόκληρο δηλαδή.

1.      Τα διατιθέμενα Self Test για τους μαθητές, η Roche αναφέρει, ότι είναι κατασκευασμένα και έχουν δοκιμαστεί στα εργαστήριά της, για να χρησιμοποιούνται μόνο και από επαγγελματίες υγείας, για άτομα που έχουν ύποπτα συμπτώματα, να διαβαστεί εντός 15 λεπτών και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βεβαίωση ή αποκλεισμό μόνοhttps://tinyurl.com/427tumc3

2.      Η κυβερνητική οδηγία επιβάλλει και προτείνει την χρήση τους, και να τα κάνουν από μόνοι τους γενικά όλοι οι μαθητές και όσοι έχουν και όσοι δεν έχουν συμπτώματα.

3.      Η επιλογή και η διάγνωση του μαθητή, αν έχει ή αν δεν έχει συμπτώματα είναι δική του υπόθεση.

4.      Το αποτέλεσμα του Test, ανατίθεται στον μαθητή να το δηλώσει ορθά ή λανθασμένα, από λάθος ή κατά την επιλογή του, παρότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βεβαίωση ή αποκλεισμό.

5.      Για την απόρριψη των χρησιμοποιημένων Self Test, η Roche δηλώνει ότι είναι βαρέως τοξικά, με βαρύτατα μακροχρόνια αποτελέσματα και στην τροφοαλυσίδα μέσω του υδροφόρου ορίζοντα, και ότι πρέπει να παραδίδονται σε ειδικό φορέα με άδεια συλλογής τοξικών αποβλήτων. https://tinyurl.com/22ptamwk , https://tinyurl.com/6p8r7t7e

6.      Για την απόρριψη των χρησιμοποιημένων Test, που η Roche δηλώνει ότι είναι βαρέως τοξικά και πρέπει να παραδίδονται σε ειδικό με άδεια συλλογής τοξικών αποβλήτων, η Κυβερνητική οδηγία είναι να πετάγονται στον πράσινο κάδο μέσα σε διπλές πλαστικές σακούλες.

Η Κυβερνητική προσπάθεια, στον καλό και απαραίτητο σκοπό, συστολής του covid19, έχει όλα τα ανωτέρω, αρνητικά κενά που είναι περισσότερα από τα θετικά, για βεβαίωση ή αποκλεισμό.

Δείχνει όμως την κατεύθυνση κοινωνικής ευθύνης, ξοδεύοντας τεράστια ποσά για τον καλό σκοπό.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε και υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια για τον καλό σκοπό, και επιμένουμε να ζητούμε, να είναι, με τα θετικά περισσότερα από τα αρνητικά.

Στην παρούσα φάση, έχουμε πολλαπλασιαστικά αρνητικά την διασπορά, αντί συστολής του ιού, μέσω της απόρριψης των Self Test στους κάδουςόπως απολύτως βέβαια και δεν τους επιλέγουν μεταξύ τους οι χρήστες πουθενά, και αυτοί και οι πράσινοι και οι μπλε ανοιγοκλείνουν σπέρνοντας τον ιό στον δημότη και στην ατμόσφαιρα από τις τρυπημένες σακούλες των χρησιμοποιημένων test  και καταλήγουν να οδηγούν τα περιεχόμενά τους στην Γη ως μακροπρόθεσμη τοξική τροφή μας από τον υδροφόρο ορίζοντα.

Από τους μπλε και πράσινους κάδους, πηγαίνουν στον αέρα και στο χώμα, από το οποίο τρέφεται όλη η  Ελλάδα και όλη η Γή, και αποτελεί εν δυνάμει διασπορά του ιού από τις διπλές σακούλες που διατρυπιόνται μέσα στους κάδους και απελευθερώνουν σαν ανεμιστήρας τον ιό στον αέρα.

Μαζί με την υποχρεωτικότητα των μαθητών σε Self Test απαιτούμε και την υποχρεωτικότητα της ίδιας της κυβέρνησης, στο θετικό δηλαδή της προσπάθειάς της, να μην εσωκλείει το αρνητικό της διασποράς αντί συστολής και τον αποκλεισμό της βαρέως τοξικής ρύπανσης με μακροχρόνια αποτελέσματα στην τροφοαλυσίδα μέσω του υδροφόρου ορίζοντα.

Για αυτό, ζητούμε να εκδοθεί άμεσα Κυβερνητική οδηγία, που να υποχρεώνει τους Δήμους όλης της χώρας, να θέσουν αρμόδια ‘‘σημεία’’, στα οποία θα παραδίδουν οι μαθητές τα τοξικά απόβλητα των χρησιμοποιημένων Self Test, με καταχώρηση στο σχετικό Gov από τον αρμόδιο του σημείουτων στοιχείων του μαθητή που τα παρέδωσε. Αφού μια προσπάθεια για το καλό δεν πρέπει να περιέχει εντός της το πολλαπλασιαστικό κακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου