Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Γ. Αδαλής: Θα πρέπει να συνδυαστούν πολλοί παράγοντες για να γίνει αυτό που έγινε με το Ever Given – Πρέπει να εξεταστεί η περίπτωση δολιοφθοράς

https://katohika.gr/ellada/adalis-tha-prepei-na-syndyastoun-polloi-paragontes-gia-na-ginei-afto-pou-egine-me-to-ever-given-prepei-na-eksetastei-i-periptosi-doliofthoras/

Για το πως και πόσο επηρεάζει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την παγκόσμια οικονομία το…μποτιλιάρισμα στη διώρυγα του Σουέζ μετά την προσάραξη του Ever Given,μίλησε σήμερα στον Focus FM και στη Δέσποινα Μποτίτση ο οικονομέτρης-αναλυτής, Γιώργος Αδαλής.

Όπως τόνισε θα πρέπει να συμβούν ένα πλήθος καταστάσεων μεταβλητών, να συνδυαστούν πολλοί παράγοντες για να γίνει αυτό που έγινε επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να εξεταστεί.

«Στα 150 χρόνια λειτουργίας της διώρυγας δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Αυτό που θα πρέπει να εξεταστεί είναι η περίπτωση δολιοφθοράς» τόνισε ο Γιώργος Αδαλής εξηγώντας παράλληλα πως θα πρέπει να έχει κάποιος πολύ καλές γνώσεις ναυτιλίας για να καταλήξει έτσι το καράβι.
“Εδώ έχουμε καθυστέρηση του παγκόσμιου εμπορίου, σε κάποια από τα 470 πλοία, θα υπάρξουν ακυρώσεις συμφωνιών. Η ιστορία μπορεί να εξελιχθεί σε …Αρμαγεδδών” είπε μεταξύ άλλων.

Ακούστε εδώ την αποκαλυπτική συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου