Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

"Νέα Υόρκη: σχολείο κλείνει μετά από πολλούς υπαλλήλους που αρρωσταίνουν από παρενέργειες του εμβόλιου Moderna"

 https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/nea-yorki-scholeio-kleinei-meta-apo-pollous-ypallilous-pou-arrostainoun-apo-parenergeies-tou-emvoliou-moderna/


Νέα Υόρκη: σχολείο κλείνει μετά από πολλούς υπαλλήλους που αρρωσταίνουν από παρενέργειες του εμβόλιου Moderna

Το σχολείο στο κέντρο της πόλης Sandy Creek έκλεισε σήμερα αφού πολλά μέλη του προσωπικού ανέφεραν ότι αισθάνονταν άρρωστοι μετά το δεύτερο εμβόλιο, ανέφεραν ειδικοί της περιοχής.


Ο επιθεωρητής Kyle Faulkner είπε στο Syracuse.com ότι ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης ConnectCare ήρθε στην περιοχή για να δώσει στους εκπαιδευτικούς, το προσωπικό, τους αναπληρωτές, τους βοηθούς, τους οδηγούς λεωφορείων και άλλους το εμβόλιο της Moderna.

Περισσότεροι από τους μισούς υπαλλήλους έλαβαν το πρώτο εμβόλιο πριν από ένα μήνα και το δεύτερο έγινε την Τετάρτη, δήλωσε ο Faulkner.

Από αυτούς, τουλάχιστον το ένα τρίτο ανέφερε ότι αισθάνθηκε άρρωστο, συμπεριλαμβανομένου του πυρετού και άλλων συμπτωμάτων, δήλωσε ο Faulkner.

«Είμαστε ενα μικρό σχολείο και σήμερα δεν είχαμε αρκετούς ανθρώπους για να στελεχωθούμε στα σχολεία», δήλωσε ο Faulkner. “Μερικοί άνθρωποι αρρωσταίνουν πολύ σοβαρά με το δεύτερο εμβόλιο.”

Syracuse
Μετάφραση
KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου