Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: O κορονοϊός είναι τροποποίηση από Ερευνητικά Εργαστήρια



 ΙΝΚΑ ΔΤ 748/28.12.20

Ο κορονοϊός έχει δεχθεί επεμβάσεις από ερευνητικά εργαστήρια με άλλον ιό ή από μια χημική σύνθεση.

Luc Montagnier : Πρώτα απ’ όλα είναι ένας ιός που μπορούμε να αναγνωρίσουμε πολύ καλά. Τα γονίδιά του, κλπ. Είμαι ιολόγος, κι έχω δουλέψει με τους ιούς RNA, δηλαδή αυτούς που το γενετικό υλικό τους είναι RNA και όχι DNA. 

 Οι κορωνοϊοί είναι μέσου μεγέθους και συνδέονται κυρίως με συμπτώματα του αναπνευστικού συστήματος. Έχουν μελετηθεί πολύ καλά από τους Κινέζους. Είναι κάτι γνωστό. Εκτός… Εκτός από το ότι αυτός ο ιός είναι ιδιαίτερος. Έχει δεχτεί επεμβάσεις, μικρά κομμάτια RNA που προέρχονται από άλλον ιό ή από μια χημική σύνθεση. .. αυτός ο ιός είναι μερικώς κατασκευασμένος και διέφυγε από ένα εργαστήριο υψηλής ασφάλειας. .. υπάρχει γενική συγκάλυψη. Cover up.

……. Η αλήθεια είναι ότι προήλθε από το εργαστήριο βιοερευνών της Ουχάν», λέει ο Γάλλος νομπελίστας για να συνεχίσει:

«Το εργαστήριο της Ουχάν ασχολείται με τέτοιου είδους έρευνες σχετικά με την οικογένεια των κορωνοειδών ιώσεων από τις αρχές του 2000. Έχουν μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα ερευνών» λέει ακόμη ο Montagnier και εξηγεί ότι έχει αναλύσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της ακολουθίας των γονιδιωμάτων του ιού με τον, μαθηματικό, συνάδελφό του Jean-Claude Perr

«Δεν είμαστε οι πρώτοι που το λέμε αυτό. Μια ομάδα Ινδών  ερευνητών δημοσίευσε επίσης μια εργασία στην οποία αποδεικνύεται ότι το πλήρως γονιδίωμα του κορωνοϊού έχει ακολουθίες ενός άλλου ιού του γνωστού HIV δηλαδή του AIDS».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η ομάδα των Ινδών ερευνητών αναγκάστηκε στη συνέχεια να αποσύρει τη δημοσίευσή της, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες για ποιο λόγο και ποιοι την ανάγκασαν να την αποσύρει υπογραμμίζοντας: «Η επιστημονική αλήθεια πάντα όμως επικρατεί στο τέλος».

Μάλιστα ο Γάλλος γιατρός αναφέρει ότι ο κορωνοϊός COVID-19 προήλθε από την προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν εμβόλιο κατά του AIDS!

Σύμφωνα με τον Montagnier στοιχεία από το DNA του AIDS εισήχθηκαν από τους Κινέζους ερευνητές στο γονιδίωμα του κορωνοϊού προκειμένου να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο κατά του AIDS. «Πρόκειται για  έργο ενός μαθητευόμενου μάγου και όχι ενός επιστήμονα», πρόσθεσε. Έλεος ΈλεοςΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ. Ο κουρέας μαθαίνει στην κεφαλή μας, αυτοί μαθαίνουν στο ξεχαρβάλλωμα του σώματός της ζωής και της οικονομίας μας. Οι καλές Κινεζιές πάνω σε όλο τον πλανήτη. Πάντα τον κοίταζαν λοξά ??


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου