Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ; H ΚΙΝΑ αποκαλύπτει και προτείνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ "για το καλό μας"

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/11/xi-jinping-qr-barcode.html

φώτο απόhttps://gr.euronews.com/ 

Ο Κινέζος πρόεδρο Xi Jinping (από την χώρα του οποίου ξεκίνησε η πανδημία)  πρότεινε ξεκάθαρα την επιβολή κωδικών QR (του γνωστού barcode) σε όλο τον πληθυσμό ώστε, σύμφωνα με τον ίδιο να «βελτιωθεί το εμπόριο και τα ταξίδια» που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνόδου των  G20 ο Κινέζος πρόεδρος είπε:

«Την ώρα που προσπαθούμε να ελέγξουμε τον ιό, πρέπει να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια και την ομαλή λειτουργία της παγκόσμιας βιομηχανίας και της αλυσίδας προμηθειών», είπε ο Κινέζος πρόεδρος το Σάββατο στην τηλεδιάσκεψη των G20 κάνοντας επίσης λόγο για ανάγκη «μείωσης των δασμών και των εμποδίων στο εμπόριο» και «φιλελευθεροποίησης» του εμπορίου σε κρίσιμα ιατροφαρμακευτικά προϊόντα για να συνεχίσει λέγοντας ότι για να γίνει αυτό πρέπει να δημιουργηθούν οι μηχανισμοί οι οποίοι θα απλοποιήσουν την ροή των προϊόντων και των υπηρεσιών σε εποχή όπου δοκιμάζεται από τον κορωνοϊό.

Αυτό μπορεί να έρθει στη μορφή των κωδικών QR οι οποίοι θα περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του κάθε ατόμου, είπε ο Xi.

«Η Κίνα έχει προτείνει ένα παγκόσμιο μηχανισμό μιας κοινά αποδεκτής διαδικασίας πιστοποιητικών υγείας βασισμένων σε ελέγχους νουκλεϊκού οξέος και σε μορφή κωδικών QR που θα είναι παγκόσμια αποδεκτή. Ελπίζουμε ότι όλο και πολλές χώρες θα αποδεχτούν το μηχανισμό αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στοhttps://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/937121_i-kina-proteine-episima-pagkosmio-sfragisma-me-barcode-gia 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου