Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Καθηγητής επιδημιολογίας Γιάννης Ιωαννίδης: Βλέπουμε το οικοδόμημα διαχείρισης του κορονοϊού να καταρρέει! Όμως δεν είναι η ώρα να δούμε τι λάθη έγιναν, αλλά πώς θα τα διορθώσουμε (BINTEO)

 https://www.antinews.gr/action.read/kleidarotrupa/kathigitis-epidimiologias-giannis-ioannidis-blepoume-to-oikodomima-diaxeirisis-tou-koronoiou-na-katarreei-omos-den-einai-i-ora-na-doume-ti-lathi-eginan-alla-pos-tha-ta-diorthosoume-binteo/11.147884

Τη συνέντευξη του καθηγητή ιατρικής επιδημιολογίας και ιατρικής του πληθυσμού και στατιστικής του πανεπιστημίου του Stanford Γιάννη Ιωαννίδη στο LIVEMEDIA και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κιούση σχολίασαν ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ψύλλος και ο οικονομολόγος Ηρακλής Ρούπας.

Ο καθηγητής μιλάει για το, κατά την επιστημονική άποψή του, αχρείαστο πρώτο lockdown, για τα τεστ που δεν έγιναν, για τα λάθη στο άνοιγμα των βορείων συνόρων μας, αλλά και για το εμβόλιο που αν εξακολουθήσει στην Ελλάδα ο ιός να εξαπλώνεται μπορεί αυτό το εμβόλιο και να μην είναι πλέον χρήσιμο.

Ο καθηγητής Ιωαννίδης έχει ελάχιστη έως μηδενική παρουσία στα ελληνικά media παρά το γεγονός ότι θεωρείται κορυφαίος επιστήμονας διεθνούς κύρους.

Η αναπαραγωγή της συνέντευξής του στο LIVEMEDIA έγινε από τους Αργύρη Ντινόπουλο και Νίκο Καραχάλιο στην εκπομπή «Με το γάντι» που παρουσιάζουν κάθε Τρίτη (στις 00.10) στο ALERT TV.

Δείτε τρία χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου