Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Lady Gaga, μια μαριονέτα των Illuminati..


Ο συμβολισμός γύρω από την Lady Gaga είναι τόσο κραυγαλέος που διερωτάται κανείς αν είναι όλα ένα άρρωστο αστείο. 

Ο Illuminati συμβολισμός γίνεται τόσο σαφής που οι αναλύσεις όπως αυτή γίνονται μια απλή άσκηση που επισημαίνει το προφανές. 

Ολη η περσόνα της (είτε είναι στην σκηνή είτε όχι) είναι ένα αφιέρωμα στον έλεγχο του νου, όπου το κενό, το ασυνάρτητο και το αφηρημένο γίνεται της μόδας.



Βασικές Πληροφορίες και Ιστορικό

Τι εννοείτε με τον όρο «έλεγχος του νου"; 

Σας προτείνω να ερευνήσετε το "σχέδιο MK Ultra» (“project MK Ultra”) για να πάρετε κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα. 

Εδώ είναι μια γρήγορη επισκόπηση που πήραμε από την εκπληκτικά ακριβή Wikipedia:


Το σχέδιο MK-ULTRA, ή MKULTRA, ήταν το κωδικό όνομα για ένα συγκαλυμμένο πρόγραμμα της CIA για τον έλεγχο του νου και την έρευνα  για τα χημικά της ανάκρισης, που διευθύνεται από το γραφείο της Επιστημονικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1950 και συνέχισε   τουλάχιστον έως τα τέλη της δεκαετίας του 1960, και  χρησιμοποιήθηκαν πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών ως υποκείμενα δοκιμής. 

Τα δημοσιευμένα στοιχεία δείχνουν ότι το πρόγραμμα MK-ULTRA περιελάμβανε τη συγκαλυμμένη χρήση πολλών ειδών ναρκωτικών, καθώς και άλλες μεθόδους, για να χειραγωγήσουν επιμέρους νοητικές καταστάσεις και να μεταβάλουν τη λειτουργία του εγκεφάλου.

 Το σχέδιο MK-ULTRA εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό και τράβηξε την προσοχή του το 1975 από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, μέσω των ερευνών από την Εκκλησιαστική Επιτροπή (Church Committee) και με μια προεδρική επιτροπή γνωστή ως Επιτροπή Ροκφέλερ. 

Οι ελεγκτικές προσπάθειες παρεμποδίστηκαν από το γεγονός ότι ο διευθυντής της CIA Richard Helms διέταξε όλα τα αρχεία του MK-ULTRA να καταστραφούν   το 1973.   

Οι έρευνες της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και η Επιτροπή Rockefeller στηρίχθηκαν στην ένορκη κατάθεση των άμεσων συμμετεχόντων και στον σχετικά μικρό αριθμό εγγράφων που διασώθηκαν από την διαταγή καταστροφής του Helms.

Παρά το γεγονός ότι η CIA επιμένει ότι τα πειράματα τύπου MK-ULTRA  έχουν εγκαταλειφθεί,  ο προ 14 έτη βετεράνος της CIA Victor Marchetti έχει δηλώσει σε διάφορες συνεντεύξεις ότι η CIA διεξάγει τακτικά εκστρατείες παραπληροφόρησης και ότι η έρευνα ελέγχου του νου της CIA συνεχίζεται. 

Σε μια συνέντευξη του 1977, ο Marchetti ονομάζει τον   ισχυρισμό της CIA πως το MK-ULTRA εγκαταλείφθηκε, ως "ιστορία κάλυψης."

 Μια απόφυση του εν λόγω προγράμματος   αναφέρεται ανεπίσημα ως "Project Monarch". 

Είναι μια τεχνική ελέγχου του νου που εκθέτει το άτομο σε ένα τραύμα τόσο βίαιο ώστε το μυαλό του / της δημιουργεί ένα διαχωρισμό. 

Ο εγκέφαλος του θύματος μετατρέπεται σε διαμερίσματα και αναδύεται μια νέα προσωπικότητα, η οποία στην συνέχεια μορφοποιείται και εκπαιδεύεται από τους χειριστές.

 «Όταν ένα άτομο υφίσταται τραύμα που προκαλείται από ηλεκτροσόκ, ένα αίσθημα ζάλης αναδύεται, σαν κάποιος να κολυμπά ή να πετά  σαν πεταλούδα. Υπάρχει επίσης μια συμβολική αναπαράσταση σχετικά με τον μετασχηματισμό ή την μεταμόρφωση αυτού του όμορφου εντόμου: από μια κάμπια σε κουκούλι (ληθάργος, αδράνεια), σε μια πεταλούδα (νέα δημιουργία), η οποία θα επιστρέψει στο σημείο προέλευσής του.

 Αυτό είναι το μεταναστευτικό πρότυπο που καθιστά αυτό το είδος μοναδικό. "

 Κατά τη διάρκεια της επανεκπαίδευση τους, τα υποκείμενα λέγεται πως εκτίθενται  σε πολλά σύμβολα, όπως δέντρα, ιστούς αράχνης, μάσκες, λαβύρινθους, πεταλούδες, κλπ Τους δείχνουν επίσης ταινίες που περιέχουν ειδικά σύμβολα (ή «πυροδοτητές») “triggers”, όπως Ο Μάγος του Οζ και πολλές ταινίες της Disney. 

Με τον ίδιο τρόπο τα εν λόγω άτομα υπόκεινται σε πλύση εγκεφάλου και επανεκπαίδευση, ενώ  τα μαζικά μέσα ενημέρωσης διεξάγουν ένα μεγάλης κλίμακας έργο ελέγχου του νου, το οποίο ξεκινά από τη γέννηση με ταινίες της Disney και συνεχίζει με τις ταινίες του Χόλιγουντ  και τα μουσικά βίντεο.

(Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Monarch ελέγχου του νου, ελέγξτε   το άρθρο με τίτλο Origins and Techniques of Monarch mind control.(Προέλευση και Τεχνικές του ελέγχου του νου Monarch).


  ΘΕΕ ΜΟΥ! Τι σημαίνουν όλα αυτά τα τρελά πράγματα που έχουν να κάνουν με την Lady Gaga; 

Τι πρέπει να διατηρήσουμε εδώ που είναι ο συμβολισμός του προγράμματος Monarch που προκάλεσε και τη χρήση του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

Η Monarch είναι ένα είδος πεταλούδας και έγινε το απόλυτο σύμβολο του "εκ των έσω" ελέγχου του νου. 

Ο συμβολισμός γύρω από την Lady Gaga, με εικόνες και βίντεο της, συνδυάζει αυτά τα σύμβολα με τον αποκρυφισμό των μυστικών εταιρειών .. 

Την κενή, ρομποτική και ελαφρώς εκφυλισμένη περσόνα της που ενσωματώνει όλα τα «συμπτώματα» του θύματος του ελέγχου του νου.  

Ας δούμε τι αντιπροσωπεύει η Lady Gaga, ξεκινώντας από τα βασικά: το όνομά της.


Το όνομα της

 Gaga είναι ένας όρος που αναφέρεται άμεσα στη αφηρημάδα. Εδώ είναι μερικά συνώνυμα που λαμβάνεται από ένα λεξικό:

• Λαμβάνοντας υπόψη στην ανάλαφρη ανοησία: κουφιοκέφαλος, ελαφρόμυαλος, άστατος, επιπόλαιος, αφρώδης, ζαλισμένος,  ανάλαφρος, κοκορόμυαλος, ανόητος. Αργκό birdbrained, ζάλη.

• Αυτός που προσβλήθηκε με ή εμφανίζει   παραλογισμό και ψυχική αστάθεια: brainsick, τρελός,  διαταραγμένος, αλλόφρων,  μανιακός, μανιακός, ψυχικά ασθενής, αλαφροΐσκιωτος,  ασύμμετρος, σαθρός, λάθος.

"Gaga" είναι ίσως το πιο εύκολη λέξη για να την   πεις στην αγγλική γλώσσα, καθώς συχνά είναι ο πρώτος ήχος που εκπέμπεται από τα μωρά που προσπαθούν να μιμηθούν την ομιλία. 

Έτσι το όνομά της ουσιαστικά λέει: Είμαι μια κυρία και είμαι κουφιοκέφαλος. Αυτό το άδειο κεφάλι μπορεί να γεμίσει με ότι χάλια που θέλετε. Μιμηθείτε με νεαροί. Αυτή η κατάσταση του νου επιτυγχάνεται μετά από επιτυχή έλεγχο του νου.

Το όνομά της είναι επίσης λέγεται ότι είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι των Queen "Radio Gaga". 

Το βίντεο του τραγουδιού περιέχει πολλές σκηνές της ταινίας 1927 Μητρόπολη. 

Όπως φαίνεται στο άρθρο μου Beyonce/Sasha Fierce , η κινηματογραφική ταινία αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας από την εργατική τάξη που επιλέχθηκε από την ελίτ για να δώσει ζωή σε ένα ρομπότ, μέσα από ένα μείγμα επιστήμης, και μαύρης μαγείας.


Σκηνή από την ταινία Μητρόπολις – Η Μαρία δίνει την ομοιότητά της σε ένα ρομπότ. Είναι αυτό μια αλληγορία για τον έλεγχο του νου; Σημειώστε την ανεστραμμένη πεντάλφα στο βάθος: Μαύρη μαγεία.

Αυτό το ρομπότ γίνεται μία σέξι και σαγηνευτική ερμηνεύτρια και κατακτά το στόχο να διαφθείρει την εργατική τάξη. Αναφορές σε αυτή την ταινία αφθονούν στα μουσικά βίντεο, σαν να ήταν πολύ σημαντική για την απόκρυφη ελίτ. Η Madonna, η Beyonce, η Kylie Minogue και πολλοί άλλοι έχουν υιοθετήσει την ομοιότητα του γυναικείου ρομπότ και όπως θα δείτε στο "Paparazzi" βίντεο, η Lady Gaga συνεχίζει επίσης αυτήν την "παράδοση".

Το λογότυπο της



 Λογότυπο της είναι αρκετά αποκαλυπτικό και ιδιαίτερα ταιριαστό . Ένα ακέφαλο γυναικείο σώμα  με ένα κεραυνό που περνά από μέσα της και από τα γεννητικά της όργανα. Υπάρχει και πάλι έμφαση στην έλλειψη συνειδητής σκέψης από την τραγουδίστρια. 

Το σώμα μοιάζει με τα παράξενα ακέφαλα μανεκέν μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα ειδών ένδυσης. 

Ο κεραυνός σημαίνει ότι το άλογο  σώμα της έχει «φορτίσει» με μια δύναμη που της δίνει ζωή (ενδιαφέρουσα σημείωση: το τραύμα με βάση τον έλεγχο του νου συχνά προκαλείται χρησιμοποιώντας θεραπείες ηλεκτροσόκ).


Ο Συμβολισμός του Πανεπόπτη οφθαλμού.


Το μόνο που χρειάζεται είναι να δούμε μερικές φωτογραφίες ή βίντεο από την Lady Gaga για να παρατηρήσουμε ότι συνεχώς κρύβει ένα από τα μάτια της. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα το ερμηνεύσουν αυτό απλά ως "κάτι που πρέπει να κάνουμε" ή μία "τάση της μόδας». 

Όσοι έχουν περάσει το 101 του συμβολισμού των Illuminati γνωρίζουν ότι ο All-Παντεπόπτης Οφθαλμός είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο σύμβολο της. 

Η χειρονομία να κρύβει το ένα μάτι, συνήθως το αριστερό, πηγαίνει πολύ πίσω στα απόκρυφα τάγματ. Εδώ βρίσκεται μια εξήγηση για την προέλευση του ματιού του Ώρου.

Ο Ώρος, ο ήλιος του Όσιρη και της Ίσιδας ονομαζόταν «Ο Ώρος που κυβερνά με δύο μάτια». 

Το δεξί του μάτι ήταν λευκό και αντιπροσώπευε τον ήλιο: το αριστερό του μάτι ήταν μαύρο και αντιπροσώπευε το φεγγάρι. 

Σύμφωνα με το μύθο, ο Ώρος έχασε το αριστερό του μάτι από τον κακό του αδελφό, τον Σεθ, ο οποίος αγωνίστηκε για να εκδικηθεί τη δολοφονία του Όσιρι από τον Σεθ. 

Ο Σεθ του έβγαλε το μάτι, αλλά έχασε τον αγώνα. 

Το μάτι γιατρεύτηκε δια μαγείας, από τον Θωθ, τον θεό της γραφής, το φεγγάρι και τη μαγεία. 

Ο Ώρος παρουσίασε το μάτι του στον Όσιρη, που γνώρισε την αναγέννηση στον κάτω κόσμο.

-Dictionary of the Occult (Dictionary Του Απόκρυφου).


Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η Lady Gaga μιλά για τον  Παντεπόπτη Οφθαλμό.


  





Αυτή η τελευταία εικόνα είναι πολύ σημαντική. 

Επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το κλειστό μάτι χρησιμοποιείται στο πλαίσιο του εσωτερικού συμβολισμού. 

Το αριστερό μάτι της βρίσκεται στο χέρι της, αναφερόμενος στο χέρι της Φατιμά (κακό μάτι). 

Επίσης, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει την ομοιότητα με τον Baphomet. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Baphomet, διαβάστε το άρθρο με τίτλο  Who is Baphomet?Ποιος είναι ο Baphomet;)





Ο Παντεπόπτης Οφθαλμός  στην πλάτη των χορευτών της Gaga κατά τη διάρκεια της Τερατώδους περιοδίας της. (Monster Tour).



 Με τα κέρατα μας θυμίζει τον Baphomet



Τι λέτε για αυτή τη διαφήμιση ... Θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερες  πυραμίδες και   μάτια;

Τα Βίντεο Της

Σχεδόν όλα τα βίντεο της Lady Gaga περιέχουν απόκρυφο συμβολισμό και όχι και τόσο λεπτές υπαινιγμούς που αφορούν τον έλεγχο του νου. 

Θα εξετάσουμε πρώτα ένα σύντομο βίντεο που χρησιμοποιείται ως εισαγωγή κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

    Video Εισαγωγής  στις περιοδείες της

  
Η Lady G μιλάει με μία ασταθή κατάσταση  και με ρομποτικό τρόπο, σαν να είχε λοβοτομιθεί, από έναν άνθρωπο που «κατάπιε τον εγκέφαλό της». 

Η Gaga δέχεται ερωτήσεις από έναν άνθρωπο ο οποίος μιλώντας με ένα πολύ περίεργο και υπνωτικό τρόπο. Αν αυτό δεν αφορά τον έλεγχο του νου, δεν έχω καμία ιδέα για το τι περίπου είναι.


Το Paparazzi Βίντεο
 
Αυτό το βίντεο είναι φορτωμένο με συμβολισμό, αλλά θα επικεντρωθούμε στην κύρια ιστορία. 

Περιγράφει ουσιαστικά την πτώση και την άνοδο στην κορυφή της Lady Gaga, η οποία, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, πέρασε από μια τεράστια μεταμόρφωση.



Η Lady Gaga είναι σε μια κρεβατοκάμαρα με το φίλο της . 

Παρατηρείστε το μασονικό μοτίβο της σκακιέρας στον τοίχο και το κεφάλι ενός κριού, που εκπροσωπούν τον Baphomet. 

Την παίρνει έξω στο μπαλκόνι (το οποίο διαθέτει επίσης ένα μοτίβο σκακιέρας). Αφού παρατηρεί πως κάμερες παίρνουν φωτογραφίες, ο τύπος αρχίζει να ενεργεί παράξενα και τα πράγματα γίνονται βίαια.   

Τελικά σπρώχνει την Lady Gaga  από το μπαλκόνι.



Πέφτοντας κάτω, το φόντο γίνεται ένα μοτίβο στροβιλισμού, που συνήθως συνδέεται με τον υπνωτισμό. 

Η Lady Gaga πέφτει κάτω μάλλον με στυλ , άρα το γεγονός   αυτής της καθόδου δεν είναι φυσικό. 

Αντιπροσωπεύει τα θύματα   ελέγχου του νου που έχουν υποστεί  "τραύμα" και πρέπει να  «ξαναχτιστούν από την αρχή".

Η Lady Gaga μπαίνει στη συνέχεια, ένα μέγαρο σε μια αναπηρική καρέκλα και σταδιακά  βγάζει τα ρούχα της.


Αρχίζει σιγά-σιγά να περπατά με δεκανίκια, που αντιπροσωπεύουν την επανεκπαίδευση της από την απόκρυφη ελίτ (αυτή είναι μέσα σε ένα μέγαρο). 

Είναι ντυμένη σαν  ρομπότ, υπονοώντας την Μαρία από την ταινία Metropolis, όπως φαίνεται παραπάνω. 

Μια άλλη σκηνή την δείχνει να χορεύει με ένα μισό άσπρο / μισό μαύρο νυφικό. 

Αυτό σημαίνει την (αναγκαστική) συνεργασία με την «σκοτεινή Αδελφότητα". Ο μετασχηματισμός της είναι τότε πλήρης.

Στη συνέχεια τη βλέπουμε δίπλα στον φίλο της που την έσπρωξε έξω από το μπαλκόνι.



Φοράει ρούχα Μίκυ Μάους, που υπαινίσσονται  και πάλι το πρόγραμμα προγραμματισμού Monarch. 

Συμπεριφέρεται με πολύ ρομποτικό τρόπο, ως εάν οι σκέψεις και οι ενέργειές της να ελέγχονται από κάποιον άλλο. 

Η Gaga προχωρά έπειτα να δηλητηριάσει τον τύπο και χαμόγελα πολύ περίεργα γι 'αυτό. 

Το γεγονός ότι δολοφόνησε τον φίλος της, αυτό αφορά το επίπεδο "Δέλτα" του προγραμματισμού Monarch, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως ο "δολοφόνος" του προγραμματισμού. 

Εδώ είναι μια περιγραφή του:

DELTA (ΔΕΛΤΑ).  Αυτό είναι γνωστό ως προγραμματισμός  των «δολοφόνων», που αναπτύχθηκε αρχικά για την κατάρτιση ειδικών πρακτόρων ή ελίτ στρατιωτών (δηλαδή Delta Force, First Earth Battalion, Μοσάντ, κλπ) σε μυστικές επιχειρήσεις. 

Η βέλτιστη δημιουργία αδρεναλίνης και η ελεγχόμενη επιθετικότητα είναι εμφανής. 

Τα άτομα στερούνται του φόβου και είναι πολύ συστηματικά κατά την εκτέλεση της αποστολής τους. 

Οδηγίες αυτοκαταστροφής ή αυτοκτονίας είναι τοποθετημένες στο επίπεδο αυτό.

--Dr. Corydon Hammond, Project Monarch Programming

  

 Ορισμοί 

 Μετά τη διεξαγωγή της δολοφονικής αποστολής της, η Lady Gaga είναι πιο δημοφιλής από ποτέ και δρέπει τα οφέλη  να είναι μία σκλάβα των Illuminati.

 Αν  αμφίβάλετε ακόμα για τα αποκρυφιστικά θέματα αυτού του βίντεο, ελέγξτε αυτό το στιγμιότυπο από το βίντεο  στα παρασκήνια του “Paparazzi” (διαθέσιμο here ).



Ο σκηνοθέτης του “Paparazzi” φοράει ένα πουκάμισο που φέρει το πρόσωπο του Baphomet και την σφραγίδα  της Εκκλησίας του Σατανά. 

Έτσι, υπάρχει μια πιθανότητα πως ο σκηνοθέτης να  γνωρίζει ελαφρώς αυτά τα πράγματα.



Σφραγίδα της Εκκλησίας του Σατανά του Anton Lavey



Κυριολεκτικά δεσμευμένη από "τους πεφωτισμένους"


Για να συμπεράνουμε

Η Lady Gaga ενσωματώνει στα βίντεο, της φωτογραφίες της και στα σώου της τον συμβολισμό που αναφέρεται στους Illuminati και τον έλεγχο του νου. 

Συμβολισμός της είναι βαθύς, εσωτερικός και πνευματικός ακόμη και όταν    κάνει το τραγούδι  "Just Dance", στο οποίο είναι  εντελώς μουδιασμένη. 

Αυτή η παράδοξη άποψη της Lady Gaga είναι κάτι που αξίζει να αναλυθεί και να κατανοηθεί. 

Ενώ οι μάζες των νέων μιμούνται τις κινήσεις της Gaga, οι ενέργειές της είναι μέρος ενός μεγαλύτερου συστήματος που ενσωματώνει πολλούς άλλους σταρ με τον ίδιο συμβολισμό. 

Είναι μία δημιουργική και ταλαντούχα δημιουργός τραγουδιών. 

Αλλά στο τέλος της ημέρας, η persona της "Lady Gaga" είναι ένα τέρας της διασημότητας, κάνει ό, τι χρειάζεται για να είναι μια διεθνής superstar, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης στην πράξη της του συμβολισμού της ελίτ, κάνοντας την μια μαριονέτα των Illuminati


ΠΗΓΗ: http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/lady-gaga-the-illuminati-puppet/

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου