Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Μόνο η κυβέρνηση δεν θα φταίει;

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/mono-i-kubernisi-den-tha-ftaiei-/2.142894
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Όπως μας πληροφορούν τόσο κυβερνητικοί αξιωματούχοι όσο και κυβερνητικοί παπαγάλοι, από τότε που ξεκίνησε η κλιμακωτή καραντίνα το Μαξίμου τα κάνει όλα σωστά για να αποτρέψει την απειλή του κορονοϊού, ενώ ο «ασυνείδητος» λαός κάνει τα πάντα για να τον διασπείρει.

Προφανώς αν επέβαλε εξ αρχής την απαγόρευση κυκλοφορίας θα τον είχε μαντρώσει και δεν θα τον άφηνε πανικόβλητο να τρέχει να σωθεί διασπείροντας τον ιό.
Λες και δεν ξέρουν στο Μαξίμου προς τα που ρέπει η ανθρώπινη φύση όταν έρχεται αντιμέτωπη με τέτοιου είδους κρίσεις.
Και μην σπεύσουν ορισμένοι να πουν ότι θα κατέρρεε η οικονομία ή θα κινδύνευε η δημοκρατία αν ο Μητσοτάκης έβαζε από νωρίς λουκέτο παντού. Τώρα δηλαδή με την όψιμη απαγόρευση κυκλοφορίας δεν απειλούνται;
Συνεπώς, μήπως πρόκειται για μια τακτική win - win για να διαχειριστεί η κυβέρνηση την επόμενη μέρα εάν δεν καταφέρει να μετριάσει τόσο τα κρούσματα όσο και τους θανάτους από τον φονικό ιό;
Είναι δεδομένο ότι αν ο Μητσοτάκης κατορθώσει να ανασχέσει τον κορονοϊό άπαντες θα σπεύσουν να τον προσκυνήσουν αναγνωρίζοντας την ηγετική του υπεροχή.
Εφόσον όμως η κατάσταση ξεφύγει, δεν θα μπορεί να σταθεί λόγω της οργής.
Άρα τι καλύτερο από το να τα φορτώσει όλα στον «επιπόλαιο» και «ατομιστή» λαό, που δεν πειθάρχησε στις δακρύβρεχτες νουθεσίες του ίδιου αλλά και συνεργατών του;
Κι αν κρίνουμε από το... ολοκληρωτικό προσκύνημα των ΜΜΕ στο Μαξίμου, που έχουν ξεσκιστεί να τον βρίζουν χυδαία είναι πιθανό το εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία.
Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε στο πρωθυπουργό και την ομάδα του να εξολοθρεύσουν τον φονικό ιό με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

Η διαχείριση ενδεχόμενης καταστροφής απορρίπτεται για ευνόητους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου