Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Δ΄ Στάση ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ- 27 Μαρτίου , εμείς στα μπαλκόνια , στις κάμαρες , στα εικονοστάσια και το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ στην Πάνδημο Αγρυπνία- Λιτανεία.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/03/27.html

Φώτο η εφέστιος εικόνα του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ στο ομώνυμο νοσοκομείο των Αθηνών , έργο του προηγούμενου αιώνα αγιορειτών πατέρων.

Προσκλητήριο του Ουρανού στην Γη.
Συναγερμός προσευχής και ικεσίας να φύγει η πνευματική αντίχριστη χολέρα που μας βύθισε στην αμαρτία και στην διαστροφή.
Μετά θα φύγουν όλα τα άλλα.
Με ύμνους και ωδές πνευματικές , λιτανείες ιερών θαυματουργών εικόνων , ιερά χαριτόβρυτα λείψανα απολυμαίνονται οι γειτονίες μας , ο αέρας που τόσα χρόνια αποπνικτικά όζει.
Βιώνουμε στιγμές αποκάλυψης και μας πήρε τα όπλα τα πνευματικά το αντίχριστο πνεύμα, για το καλό μας λέει, αφού και αυτό  δεν ξέρει  ποιο ακριβώς  είναι το καλό του.
Όταν θα φτάνουμε στο αποκορύφωμα και δεν θα υπάρχει λύση χειροπιαστή, αλλά θανατικό καθημερινό με ανθρώπινο πόνο , θα έρθουν και θα πούνε « ανοίξτε τις εκκλησίες βγείτε έξω με τις εικόνες και τα λείψανα γιατί χανόμαστε»
Την ώρα που διαλύονται οι συμμαχίες και οι περισπούδαστες οικονομικές ενώσεις που ο καθένας βλέπει μόνο τον εαυτούλη του, το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ σηκώνει στις 27 Μαρτίου Πάνδημο   Αγρυπνία και Λιτανεία προς την ΜΗΤΕΡΑ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ και τον ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ για να καταπαύσει το παγκόσμιο κακό.
Το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ προσεύχεται για ολάκερη την ανθρωπότητα που δοκιμάζεται από τον ιό του αντίχριστου και καλεί την οικουμένη να στραφεί προς τον ΥΙΟ του Ανθρώπου.
Αδελφοί και εμείς όσοι δυνάμεθα με σεμνή  ιεροπρέπεια , να βροντοφωνάξουμε τω ΥΠΕΡΜΑΧΩ και να ψάλουμε ταπεινά τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ.
Άλλοι στα μπαλκόνια με Την εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και την Ελληνική Σημαία  για να απολυμάνουμε τις γειτονιές μας , άλλοι μέσα στις κάμαρες και στα εικονοστάσια μας για να γαληνέψουν οι γείτονες μας που ασφυκτιούν από ψυχολογικά προβλήματα και  τώρα με τον κοινωνικό απομονωτισμό αυξήθηκαν χειρότερα από την πανδημία.
Άλλοι και όσοι  μπορούν νοητά και ψιθυριστά μέσα στα νοσοκομεία , εκεί που υπάρχει ο πόνος των ημερών μας.
Μπόρα είναι και θα περάσει , το δαιμονικό πάντα έχει ημερομηνία λήξης και στο τέλος θα « ψάχνεις να βρεις άπιστο» έλεγε ο μεγάλος Άγιος του Έθνους μας ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
Αδελφοί , τι θα κάναμε αν δεν είχαμε αυτά τα δώρα του Ουρανού ,τους σύγχρονους ΑΓΙΟΥΣ της εποχή μας;
Όμως μας τα χάρισε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για να βγούμε στην ΘΕΙΚΗ ΛΙΑΚΑΔΑ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου