Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ... ΜΗ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ !!




«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη, ….Γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθεί μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γη από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του».  [Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)]



Άμα είναι να στείλεις τα παιδιά σου δούλους στην Ευρώπη, τότε κακώς τα έκανες.Μη σε κρατάμε άδικα...



Γέρος άνθρωπος θα πάει εξόριστος στη γερμανία να είναι, λέει, μαζί με τα παιδιά του και τα εγγόνια του (που έχουν γεννηθεί εκεί). Ωραίο σκεπτικό. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι αυτή δεν είναι μια λογική απόφαση, με το παλούκι που του έχει μπει στον κ@λο. Ως παλαιό συνδικαλιστικό ρεμάλι του Πασόκ ο κύριος αυτός σίγουρα έχει τις ευθύνες του για το χάλι της χώρας και πρέπει να τιμωρηθεί.

...Βέβαια αυτό πάλι δεν εξηγεί το πώς από το «Δεν πληρώνω» και το «Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω», πήγαμε καροτσάκι στο «Βγάλτε εισιτήρια να την κάνουμε»...

Αυτοί είναι οι Νεοελληναράδες. Με την πρώτη ψιχάλα τρέχουν αλλόφρονες να σωθούν. Σκεφτείτε να πιάσει η κανονική μπόρα τι έχει να γίνει. Πρώτοι-πρώτοι την πούλεψαν εκείνοι που δεν έχουν ισχυρή εθνοφυλετική ταυτότητα και διέθεταν ήδη από τον ένα γονιό ξένο διαβατήριο (η σάρα). Μετά ακολούθησαν εκείνοι που δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο για την καταναλωτική τους ταυτότητα (η μάρα). Τώρα το σκάει το κακό συναπάντημα, εκείνοι που είναι ανίκανοι να πολεμήσουν για οτιδήποτε και αρκετά δειλοί για να αντιμετωπίσουν την μπόμπα που απειλεί να εκραγεί στην κ@λάρα τους.

...Πριν «δεν ήξεραν» τι συμβαίνει και δήθεν παραμυθιάζονταν από τους πολιτικάντηδες. Τώρα που «ξέρουν», ψαχνουν να βρουν πώς να την πουλέψουν.

Φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δεν διανοείται να μάθει τα παιδιά του να διεκδικούν το μέλλον τους στη χώρα τους. ΚΑΝΕΙΣ δεν αποφασίζει να τους ανοίξει τα μάτια για να έχουν περισσότερες πιθανότητες από μας.

Με τα ίδια ψέματα και τις ίδιες αρχιδιές τα μεγαλώνουν, με αυτά που έχουν δηλητηριάσει γενιές και γενιές...Ό,τι μας προσφέρεται από το νηπιαγωγείο ως το πανεπιστήμιο ως γνώση είναι δηλητηριασμένο. Αυτό που διδάσκεται από το Υπουργείο Δια Βίου Πούστευσης και Τουρκευμάτων είναι η υποταγή στην ξένη εξουσία και η υπακοή στο ιερατείο. Αν με αυτά νομίζει κάποιος ότι μπορεί να δει προκοπή...

Καθαρόαιμα μουσλίμια, φανατικοί χριστιανοφάγοι και αιμοσταγείς δολοφόνοι του ISIS εισβάλλουν καθημερινά στη χώρα αλλά η παρουσία τους δεν φαίνεται να ενοχλεί καθόλου. Η πλειοψηφία των ψευτοκουλτουριάρηδων γλείφει περιτετμημένα νεοταξικά κ@βλιά και αρκουδιάρικους ιερατικούς κ@λους για να διατηρείται στον αφρό του μηντιακού ξερατού. Διαφορετικά δεν θα τους ήξερε ούτε η σκατόβλαχα η μάνα τους αυτούς τους αποτυχημένους συγγραφουρώντες και ποιητοχέζοντες αστροπελέκεις. Κάτι έχουν συμφωνήσει,κάτι έχουν υπογράψει στα κρυφά οι αιώνιοι συνωμότες και σίγουρα θα το βρούμε σύντομα μπροστά μας.

Τσιμεντόβλακες χάσατε την αξιοπρέπεια, χάσατε τη χώρα, χάσατε τα παιδιά σας, χάνετε τώρα και την βρωμοσύνταξη και το σπιτάκι σας, στο τέλος μόνο ο τάφος του δειλού σας περιμένει, δηλαδή μια σκατότρυπα πίσω από τα κλιματιζόμενα ξενοδοχεία των λάθρο. Το αν το χυσοτάφι σας θα είναι εδώ ή κάπου στην Ευρώπη, λίγη σημασία έχει.

Μη σας κρατάμε άδικα... Έτσι κι αλλιώς είστε άχρηστοι στο έθνος. Άντε λοιπόν, ποντικόψυχοι, εγκαταλείψτε το πλοίο!

Ξεσαβουρώστε ρε παράσιτα! Εμείς και το παγόβουνο θα μείνουμε σταθεροί σε τροχιά σύγκρουσης.

Όσο για σας που μένετε στα πάτρια χώματα, είτε από επιλογή είτε από αδυναμία, γράφτε τους στ’ αρ@@δια σας τους μαλάκες που το’σκασαν και αφήστε τους να τρώνε σκατά εκεί που πήγαν.

Θα φύγουν όλοι οι μισθοφόροι, οι δειλοί και οι ριψάσπιδες, θα ψοφήσουν οι άχρηστοι και όταν θα έχουν μείνει μόνο οι γνήσιοι τρελοί περικυκλωμένοι από τα ντόπια και τα ασιατικά γκόλεμ, ΤΟΤΕ θα γίνει το μεγάλο πανηγύρι. Είμαστε πολύ κοντά.

Αιώνες περίμεναν κάποιοι αυτή τη στιγμή. Χιλιετίες οργής κουβαλάνε στα γονίδια. Όπως δείχνει το ζέσταμα των ομάδων, ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει θα είναι ο αγριότερος όλων.


mavri-fatria [αποσπάσματα]


Διαμόρφωση/Φωτό:Α.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου