Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Βαρκαρόλα 2019 στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας (videos-fotos)

Μια αξέχαστη βραδιά ήταν αυτή της Παρασκευής 9 Αυγούστου για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Μενιδίου. 


Η φετινή Βαρκαρόλα περιελάμβανε πολλές εκδηλώσεις. 
Αρχικά, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση "Ο Καραγκιόζης γιατρός" από το θέατρο σκιών του κ. Γ. Ηπειρώτη, ο οποίος, πριν την έναρξη της παράστασης αναφέρθηκε και στην ιστορία του θεάτρου σκιών από το ξεκίνημά του μέχρι σήμερα. 

Στη συνέχεια, στην πλατεία του Μενιδίου το ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα του Κώστα, του Στάθη και της Εβελίνας παρουσίασε ένα πλούσιο πρόγραμμα από παλιά και νέα λαϊκά τραγούδια που όλοι μας αγαπήσαμε. 

Όσοι το επιθυμούσαν, μπορούσαν να επιβιβαστούν σε βάρκες και καΐκια και να απολαύσουν εντελώς δωρεάν μια υπέροχη βραδινή βαρκάδα στον Αμβρακικό. 
Οι εκδηλώσεις στην παραλία κορυφώθηκαν με την ρίψη βεγγαλικών, που πλημμύρισαν με χρώματα το νυχτερινό ουρανό και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους! 
Τελος, στο χώρο του δημοτικού σχολείου, ο καταγόμενος από το Μενίδι καλλιτέχνης του κλαρίνου Βαγγέλης Παντιώρας και οι τραγουδιστές που τον πλαισίωσαν εκτίναξαν το κέφι στα ύψη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! 
Στα βίντεος και τις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την υπέροχη χθεσινή βραδιά (λόγω τεχνικού προβλήματος δεν υπάρχει βίντεο από το δημοτικό γλέντι). 

VIDEOS
1) Παράσταση Καραγκιόζη - περίπατος στην παραλία 

2) Λαϊκή βραδιά στην παραλία 

3) Βαρκάδα στον Αμβρακικό 

4) Βεγγαλικά 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ 















 



 


 
 

 











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου