Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΛΑΧΟΛΕΒΕΝΤΙΑ! ΕΞΩ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%94%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%a0%ce%ac%ce%bf%ce%bb%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%ac%ce%b5%ce%b9/
MAKELEIO PAOLA - MAIN

Πολύ δύσκολο ήταν το βράδυ του Σαββάτου για την Αχαΐα και τη Ναυπακτία λόγω της κακοκαιρίας που σαρώνει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το μεσημέρι.
Στην Αχαΐα το σημαντικότερο πρόβλημα καταγράφηκε στον Δρέπανο με χείμαρρο να «φουσκώνει» και εκατοντάδες άτομα να εγκλωβίζονται σε νυχτερινό κέντρο στο οποίο είχαν πάει για να δουν την Πάολα.
Ο χείμαρρος βρισκόταν ακριβώς δίπλα από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν η γνωστή τραγουδίστρια με τις αρχές να επιστρατεύουν μέχρι και λεωφορεία προκειμένου να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο τους θαμώνες με ορισμένους εξ αυτών να μένουν για ώρες εγκλωβισμένοι μέσα στα οχήματά τους. Το περίεργο είναι ότι όχι μόνο δεν έκατσαν σπίτια τους για να προστατευθούν – η ΕΜΥ είχε εκδώσει προειδοποιήσεις- αλλά καθόντουσαν κάποιοι και βιντεοσκοπούσαν τη σκηνή κάνοντας και χιούμορ. «Βρέξε κι άλλο», έγραψε ένας. Αν είχαν πνιγεί σαν τα ποντίκια, το χιούμορ θα είχε στερέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου