Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

"Πόσο πιο αναξιόπιστοι θα γίνουν οι Ελληνες μετεωρολόγοι;"

https://kourdistoportocali.com/news-desk/poso-pio-anaxiopisti-tha-ginoun-ellines-meteorologi/
ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΦΙΑΣΚΟ
Εμποροι τρομολαγνείας για να βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της δημοσιότητας

Πόσο πιο αναξιόπιστοι θα γίνουν οι Ελληνες μετεωρολόγοι; Εχει πάτο η αναξιοπιστία και η τρομολαγνεία τους; Αυτοί δεν είναι μετεωρολόγοι αλλά τρομολάγνοι παραμυθάδες. 
Προφανώς πρόκειται για ελληνική δημόσια υπηρεσία και δημοσίους υπαλλήλους-που αναζητούν ευκαιρία για δημοσιότητα.
Αυτού του είδους οι προβλέψεις των μετεωρολόγων φέρνουν λεφτά στις τσέπες όσων πουλάνε πετρέλαιο ενώ έχουν επιπτώσεις ακόμη και στις ανθρώπινες σχέσεις μια και πολλοί άνθρωποι αναβάλλουν ταξίδια ή τροποποιούν το πρόγραμμά τους εξαιτίας των προβλέψεων της υπηρεσίας. Ειδικά όταν αφορούν περιόδους όπως αυτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενός ΣΚ που οι άνθρωποι έχουν από τις ελάχιστες ευκαιρίες στη διάρκεια του έτους να συναντήσουν φίλους και συγγενείς.
Αυτού του είδους οι τρομολάγνες προβλέψεις των ασχέτων μετεωρολόγων παίρνουν μεγάλη δημοσιότητα από τα ΜΜΕ μια κι εκείνα με τη σειρά τους ελλείψει φαντασίας και αισθητικής των στελεχών τους βρίσκουν στις πεοπροβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ένα τρομολάγνο εμπορικό θέμα.
Η προβολή αυτού του είδους των πεπετζίδικων προγνώσεων της ξιπασμένης ΕΜΥ θυμίζει την προβολή που είχαν οι κινδυνολογίες του διαβόητου KEEΛΠΝΟ για διάφορες γρίπες που έστελναν τους γονείς στα φαρμακεία για να θησαυρίζουν οι φαρμακέμποροι. Το ΚΕΕΛΠΝΟ έσπρωχνε λεφτά στα ΜΜΕ για προβάλουν τις τρομολάγνες ανακοινώσεις του και να στέλνουν τους πολίτες στα φαρμακεία. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν με τις αναξιόπιστες προγνώσεις των πεπετζήδων μετεωρολόγων.
Ασε που διάφοροι ανεξάρτητοι μετεωρολόγοι κομπογιαννίτες οργιάζουν στα social media. Πολλοί από δαύτους διατυμπάνιζαν ότι θα χιονίσει ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για επικίνδυνα νούμερα σε συνδυασμό με τα ΜΜΕ που φιλοξενούν τις προγνώσεις τους.
Ο δε Καλλιάνος άρχισε ήδη τις δικαιολογίες>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου