Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

O ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε από τη μέση τον πιο ισχυρό αντίπαλο στα media

https://kourdistoportocali.com/read-this/o-syriza-evgale-apo-ti-mesi-ton-pio-ischyro-antipalo-sta-media/
Ολοι οι υπόλοιποι είναι στη κατηγορία φτερού
ΟΣΥΡΙΖΑ τα κατάφερε. Εβγαλε από τη μέση τον πιο ισχυρό αντίπαλο στα ΜΜΕ. Ο Θέμος Αναστασιάδης υπήρξε ως την τελευταία στιγμή το πιο ισχυρό οχυρό-όπλο σημαντικής μερίδας του επιχειρηματικού και χρηματοπιστωτικού κόσμουαπέναντι στο καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Τόσο οι επιχειρηματίες που κατά καιρούς έβαλαν λεφτά στο Πρώτο Θέμα (αλλά και στα προηγούμενα εκδοτικά εγχειρήματα του Θέμου) όσο και οι πολιτικοί, δικηγόροι, κλπ που είχαν εξασφαλίσει την στήριξη του Θέματος έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν ένα δυναναπλήρωτο κενό μια και κάποιοι απ΄αυτούς έχουν χοντρούς μπελάδες με τη Δικαιοσύνη.
Σήμερα στο μηντιακό χωριό δεν υπάρχει αντικαταστάτης του Θέμου. Ολοι οι υπόλοιποι είναι στη κατηγορία φτερού. Η απουσία του Αναστασιάδη είναι πολύ πιθανό να στοιχίσει εκλογικά και στη χαζοΝΔ μια και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πατάει ακόμη γερά στα πόδια του. Δεν είναι δυνατόν να λέει: Θα προσπαθήσουμε να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή. Πιάσε τ΄αυγό και κούρευτο.
Τι είναι το θα προσπαθήσουμε; Αυτό από μόνο του δείχνει αδυναμία. Μιλάς όταν ξέρεις ότι μπορείς να την εμποδίσεις και λες
-Δεν θα περάσει η Συμφωνία!
Τι σημαίνει το θα προσπαθήσουμε;
Τέλος πάντων. Γεγονός είναι ότι ο Τσίπρας έβγαλε από τη μέση το μεγαλύτερο εχθρό του στα ΜΜΕ. Οι υπόλοιποι είναι για τα πανηγύρια.
Ασε που αρκεί το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ και του ΕΣΠΑ να τους στείλει για βρούβες.
Χωρίς την παρουσία του Θέμου και με όλα σχεδόν τα κόμματα υπό διάλυση, ο Τσίπρας με τον Πολάκη μπορούν να πριονίσουν θανάσιμα την διαφορά που τους χωρίζει από τον Κυριάκο που δεν είναι δα και κάνας Αστραπόγιαννος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου