Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Φλαμπουράρης,Παππάς, Σπίρτζης,Γεροβασίλη και Καψώχας γλεντούσαν στα Παπάκια

https://kourdistoportocali.com/news-desk/apoklistikoflabouraris-pappas-spirtzis-gerovasili-ke-kapsiochas-glentousan-sta-papakia/
ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Η μισή κυβέρνηση στα Παπάκια (μας)!

Ενθουσιασμένος από τις επιτυχίες της καλύτερης κυβέρνησης που γνώρισε αυτός ο τόπος, ο υπουργός επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης έδωσε το σύνθημα: ας βγούμε να το γιορτάσουμε.
Και βγήκαν.
Γράφει ο ρεπόρτερ Τάκης Παπάκης
Μία all-star συνθεση Συριζαίων υπουργών και στελεχών κατέκλυσε τη νύχτα της Παρασκευής τα Παπάκια. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό.
Τα Παπάκια είναι ένα από τα πιο χιπ στέκια των βορείων προαστίων, στον παράδρομο της Μεσογείων. Αντί όμως για ηθοποιούς και τραγουδιστές, οι θαμώνες του καταστήματος ήρθαν απόψε αντιμέτωποι με την ανφαν γκατέ της κυβερνώσας παράταξης. Ο ένας μετά τον άλλο, συνέρρεαν τα στελέχη της λίγο πριν τα μεσάνυχτα:Νίκος Παππάς, Όλγα Γεροβασίλη, Χρήστος Σπίρτζης, Λευτέρης Κρέτσος, Σία Αναγνωστοπούλου, και πολλοί ακόμη, παρατρεχάμενοι και μη, κάθισαν γύρω από το καλύτερο τραπέζι του μαγαζιού.
Τα πρώτα ποτά έφτασαν στο τραπέζι πριν καλά καλά καθίσουν. Ταλιάτα με παλαιωμένα μπαλσάμικο ζήτησε ο παλαιοπασόκος υπουργός Υποδομών. Σολωμό κροκάν η ακούραστη διώκτης του εγκλήματος Ολγα, ταλιάτα ο υπουργός που θα απογειώσει την Ελλάδα στο διάστημα.
Ριζότι, φιλετάκια, καρπάτσιο μόσχου, χειροποίητα ζυμαρικά προστέθηκαν στην παραγγελία, όσο ο οίνος έρεε. Οι σωματοφύλακες είχαν ακροβολιστεί μέσα κι έξω από τα Παπάκια, έτοιμοι να θυσιαστούν για να μην πειραχτεί ούτε τρίχα από το πολυτιμότερο πολιτικό προσωπικό που πέρασε ποτέ από τη χώρα.
Την ίδια ώρα, ο Δημοσιογράφος (με δέλτα κεφάλαιο παρά την άδικη διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ), Σωτήρης Καψώχας, πάσχιζε να βρει μια ελεύθερη καρέκλα δίπλα στους υπουργούς, που κατά σύμπτωση προΐστανται της υπηρεσίας του. Ο Φλαμπουράρης αρκέστηκε σε ένα νεύμα και ο τίμιος Σωτήρης σώθηκε. Και κάθισε δίπλα στην πιο όμορφη ξανθιά της παρέας.
Η υπόλοιπη βραδιά κύλησε χαλαρά, με αρκετό κρασί και κοκτέιλ να φτάνουν στο τραπέζι. Ένα κορίτσι που αποπειράθηκε να βγάλει σέλφι με τον κ. Φλαμπουράρη αποκρούστηκε από την πολυμελή ασφάλεια του υπουργού. Λίγες ώρες νωρίτερα, ο κ. Φλαμπουράρης είχε πει άλλωστε από το βήμα της Βουλής ότι ο Μανώλης Πετσίτης φωτογραφήθηκε κατά σύμπτωση μαζί τους. Ο Νίκος Παππάς χαμογελούσε με νόημα, βέβαιος ότι κάνεις δεν θα τον ρωτήσει για τον Πετσίτη, γιατί όλοι γύρω του θέλουν να μοιάσουν στον Πετσίτη. Στα Παπάκια μας, έμοιαζε να λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου