Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Την κεφαλή επί πινάκι και στα πόδια του "Τρομπέτα"...

https://katohika.gr/diethni/tin-kefali-epi-pinaki-kai-sta-podia-tou-trompeta/


Την κεφαλή επί πινάκι και στα πόδια του Τρομπέτα
Δεν είναι ότι φαίνεται και ας ποζάρουν ερωτευμένοι σαν τις πιτσούνες. Ο Ερντυ παίζει με την άσχημη την μοίρα του, παίζει με την φωτιά αν δεν παίζει με τα μεγαλύτερα αρπακτικά της υφηλίου.
Θανατηφόρος έρωτας μεταξύ των δυο πιτσουνιών και ποιος θα βγει αποκεφαλισμένος;
Αυτό που έγραψαν οι Βέτερανς Τουντει είναι καταπληκτικό αν όχι απίστευτο. Εδώ μια περίληψη που ξαναγράψαμε σε παλαιότερο άρθρο.
Όταν ο γαμπρός του Τρομπέτα έδωσε διαταγή στους Σαουδάραβες να κομματιάσουν τον δημοσιογράφο Κασόγκι στην πρεσβεία τους στην Τουρκία, μαγνητοφώνησαν την εντολή του. Όλα έγιναν μετά την αμερικανική διαταγή να τον κόψουν σε ροδέλες. Όταν έπεσε η διαταγή ο όβριος Κέσνερ και γαμπρός του Τρομπέτα καταγράφηκε στα αρχεία.
Οι μογγόλοι δεν είναι τόσο ηλίθιοι όσο φαίνονται και μάλλον το μυρίστηκαν και άρχισαν να διαπραγματεύονται και να πιέζουν για κάτι άλλο μεγάλο. Έτσι έπεσε στα χέρια τους η φωνούλα του γαμπρού του Τρομπέτα, μέσω των Σαουδαράβων. Για αυτό την κοπανάει ο τρομπέτας αφήνοντας τον Ερντυ να πιστεύει στο όραμα της αναστήλωσης της Μεγάλης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην Συρία και τον θάνατο όλων των Κούρδων. Εκεί θα γίνει ο τάφος του.
Οι σωτήρες των λαών δεν είναι τόσο αμερικανάκια όσο πιστεύουν οι μογγόλοι.
Όταν συνεργάζεσαι τόσες δεκαετίες μαζί του αλλά αρχίζεις ξαφνικά να παίζεις και να απειλείς τον αρχιδιάβολο τι θα κάνει αυτός στο τέλος;;;
Δεν θα σε αποκεφαλίσει Ερντυ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου