Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΕΜΟΣΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ> Oταν οι κάλπες ξεράσουν ΜΙΣΟΣ

https://kourdistoportocali.com/news-desk/otan-kalpes-xerasoun-misos/
Σε θρίλερ μετατρέπονται οι ευρωεκλογές-περιφερειακές εκλογές του Μαίου 2019
Σε θρίλερ μετατρέπονται οι ευρωεκλογές-περιφερειακές εκλογές του Μαίου 2019. Κι αυτό γιατί εάν ο ΣΥΡΙΖΑ συντριβεί σ΄αυτές, οι εθνικές εκλογές του Οκτωμβρίου θα μετατραπούν σε πανωλεθρία για τον Τσίπρα.
Παρότι ο πρωθυπουργός στην διάρκεια της συνέντευξής του στο Συριζοκάναλο Alpha έδειχνε άχαστος, τα σύννεφα έχουν αρχίσει να πυκνώνουν πάνω από την Κουμουνδούρου καθώς αποκαλύπτεται πλέον σε όλο το μέγεθός της η φοροληστεία που διατηρεί τους κατσιαπλιάδες στην εξουσία.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Η οικονομία έχει γονατίσει αφού να σκεφθείς ότι το Παλαιό Ψυχικό μαθαίνει βουλγάρικα για να φύγει ο κόσμος στη διπλανή χώρα-ειδικά οι συνταξιούχοι που επιλέγουν τη Βουλγαρία για να πεθάνουν με αξιοπρέπεια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λεηλατήσει τη μεσαία τάξη, έχει εξαπατήσει, έχει κάνει ότι τερατούργημα του επέτρεψαν οι κατσιαπλιάδες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κυβενούσαν τη χώρα, παρέα με τους κολλητούς τους μηντιάρχες, καναλάρχες, πεπετζήδες κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν είναι δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ, οι κρατικοί εργολάβοι δεν είναι δημιούργημα του Σύριζα, οι παράγκες στο πρωτάθλημα δεν είναι δημιούργημα του Σύριζα, τα θαλασσοδάνεια δεν είναι δημιούργημα του Σύριζα, τα ΕΣΠΑ στους κολλητούς δεν είναι δημιούργημα του Σύριζα, οι μίζες στα εξοπλιστικά δεν είναι δημιούργημα του Σύριζα, οι χυδαίοι και φαύλοι δημόσιοι οργανισμοί δεν είναι δημιούργημα του Σύριζα.
Ομως πάνω σε κάθε φαυλότητα της μεταπολίτευσης ήρθαν και πάτησαν οι κατσιαπλιάδες Συριζαίοι όχι για να αλλάξουν το κράτος και την διαπλοκή αλλά για να οικειοποιηθούν τα εργαλεία που θα τους διατηρήσουν όσο γίνεται περισσότερο στην εξουσία. Μόνο που ανέβηκαν ψηλά και φαίνεται ο κώλος της μαιμούς-οι νοσηρές προθέσεις του.
Ο Τσίπρας έχει μία και μόνη ελπίδα να διασωθεί πολιτικά: Eάν κάνει τις εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές. Σε περίπτωση που θελήσει να εξαντλήσει την τετραετία (και 20 μέρες ακόμη) δεν θα βρίσκει το Μέγαρο Μαξίμου –ως κτήριο στο οποίο θα μπορούσε να ρίξει ανεμόσκαλα το ελικόπτερο της φυγής με προορισμό την Βενεζουέλα.
Σε αντίθεση με τους σχεδιασμούς του Μαξίμου, εάν ο Τσίπρας θέλει να κρατηθεί σε ποσοστό πάνω από 20% πρέπει να κάνει τις εκλογές ως την Ανοιξη κι αυτό εάν προλάβει με το μακελειό που γίνεται στις τράπεζες με τα κόκκινα δάνεια και τις επιθέσεις που δέχονται από τις αγορές.
Τι όμως είναι ο Σύριζα από συνοθύλευμα του βαθέως κράτους των καραμανλικών τύπου Πάκη και Παπαγγελόπουλου και πασόκων σαν κι αυτούς που φιγουράρουν στην λίστα που ακολουθεί:
O Σύριζα δεν είναι το κόμμα της Αριστεράς που πιστεύει η Περιστέρα αλλά ένα συνοθύλευμα κατσιαπλιάδων απατεώνων πασόκων, καραμανλικών και δήθεν αριστερών που πόνταραν στο άστρο του συζύγου της και κατέλαβαν, σαν πειρατές, την εξουσία.
Το γεγονός ότι ο Σύριζα κρατήθηκε τόσα χρόνια στην εξουσία οφείλεται στο παραπάνω συνοθύλευμα και στους καραμανλικούς που είχαν προτέρα εμπειρία από καρέκλες της εξουσίας.
Ομως πλέον ο κώλος της μαιμούς αποκαλύφθηκε και όσο πιο γρήγορα ο Τσίπρας πάει στη κάλπη τόσες πιο πολλές ψήφους θα βρει.
Ο Οκτώμβριος του 2019 θα είναι το προσωπικό του Βατερλό, όχι γιατί ο αστραπόγιαννος Μητσοτάκης είναι κάνα φωτεινό πολιτικό μυαλό αλλά γιατί ο κόσμος γυρεύει τρόπο να εκτονωθεί και ο Τσίπρας έχει δώσει πολλές αφορμές για μαύρισμα στις εκλογές και όσο περνάει ο χρόνος το μίσος και η οργή συσσωρεύονται. Ακόμη και σωστές πρωτοβουλίες να παίρνει από δω και στο εξής ο κόσμος έχει ανάγκη να εκτονωθεί και αυτή η εκτόνωση πολύ πιθανό να οδηγήσει τον Σύριζα ξανά σε ποσοστά κάτω από 10%…Ως τον Οκτώμβριο του 2019 είναι ένας χρόνος.
Ενας χρόνος συσσώρευσης μίσους για τους κυβερνώντες κατσιαπλιάδες, ώσπου να έλθουν οι επόμενοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου