Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Ο Χίτλερ, το Brexit και τα Αγανακτισμένα φρικιά της πλατείας Συντάγματος

https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-chitler-brexit-ke-ta-aganaktismena-frikia-tis-platias-syntagmatos/

Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Ο λαός-όχλος πολύ εύκολα παραδίδεται στο έλεος των δημαγωγών 
Οι δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών στην Βρετανία καθώς οι πολιτικοί και ο λαός της συνειδητοποιούν το τίμημα της καλοπληρωμένης ρωσικής προπαγάνδας υπέρ του Brexit, ξυπνάει τις μνήμες τού Σύριζα στην αξιωματική αντιπολίτευση, τότε που εκατοντάδες χιλιάδες Αγανακτισμένα φρικιά ζητούσαν κρεμάλες για τους προδότες μνημονιακούς.

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο
Ο τρόμος μπρος στην ιδέα του Brexit των Βρετανών είναι αποκαλυπτικός της τραγωδίας που μας οδηγούσε ο Τσίπρας και τα μπουλούκια των αντιμνημονιακών δημαγωγών. Συνειδητοποιώντας ότι είχε προηγηθεί ένας δημαγωγός Χίτλερ που απευθυνόμενος στο λαό πυροδότησε τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο λαός-όχλος πολύ εύκολα παραδίδεται στο έλεος των δημαγωγών.
Πληρώσαμε με ένα τρίτο χυδαίο και αντιμεταρρυθμιστικό μνημόνιο την εκπαίδευση του Τσίπρα στο αυτονόητο: Oτι η επιλογή της εξόδου από το ευρώ και την Ε.Ε. θα μετέτρεπε την Ελλάδα μια ώρα νωρίτερα σε επαρχία της Τουρκίας με την Ηπειρο υπό αλβανικό έλεγχο.
Ο Τσίπρας την τελευταία στιγμή κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ. Κι αυτό όχι γιατί άρχισε να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της τραγωδίας που θα προκαλούσε αλλά επειδή γλυκάθηκε στα ευρωπαικά και αμερικανικά σαλόνια. Σου λέει μια χαρά περνάω στις ευρωπαικές πρωτεύουσες γιατί να τα γαμήσω όλα και να είμαι στην απέξω;
Ανακάλυψε ότι του αρέσει κατά βάθος ο καπιταλισμός για την πάρτη του. Μόνο που για να παραμείνει στη εξουσία φορολόγησε με ιδεοληπτικό μίσος τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις-λεηλάτησε τις ζωές που δεν μπορούσαν να αντισταθούν στα Νομοθετήματα των κατσιαπλιάδων υπουργών του τύπου Τσακαλώτου, Κατρούγκαλου και λοιπών σατυροβαρκάρηδων.
Με το ιδεοληπτικό μίσος της πολιτικής του εφηβείας. Οταν βλέπεις την Βρετανική Αυτοκρατορία να κλυδωνίζεται στην ιδέα ότι πλησιάζει η στιγμή ο βρετανικός λαός να πληρώσει το τίμημα του επηρεασμού του από την ρωσική προπαγάνδα (το Brexit έχει χορηγό τον Πούτιν) μόνο τρόμο μπορείς να αισθανθείς στην ιδέα ότι οι αχαμνοξύστες του Μεγάρου Μαξίμου θα έβγαζαν τη χώρα από το ευρώ.
Μόνο τρόμο μπορείς να αισθανθείς για το ΟΧΙ του χαχόλου λαού στο Δημοψήφισμα: Aλλά είπαμε, ο Χίτλερ παρέσυρε έναν ολόκληρο λαό στην ιδέα ότι μπορεί να κυριαρχήσει στον πλανήτη. Ο λαός στα χέρια των δημαγωγών είναι όπως ένα σκυλάκι που το βγάζει βόλτα το αφεντικό του. Εκατοντάδες χιλιάδες Αγανακτισμένοι κατσιαπλιάδες της πλατείας Συντάγματος ήταν ακριβώς τέτοιοι.
Σκυλάκια που ο Τσίπρας και οι λοιποί αντιμνημονιακοί σατυροβαρκάρηδες τα έβγαζαν βόλτα στο χάος. Ευτυχώς που όλοι αυτοί οι αντιμνημονιακοί ήταν σαν τον Τέρενς Κουίκ που από την στιγμή που έγινε υπουργός δεν έχει κατέβει από το αεροπλάνο με το οποίο καυλαντίζει πετώντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ούτε καύσιμα να πάει στα κοσμοπολίτικα Μάλγαρα δεν θα είχε εάν μας είχαν βγάλει από το ευρώ. Δείτε που κατάντησε τη χώρα του ο Μαδούρο. Παρόλα αυτά ακόμη και οι Βενεζουελάνοι αντιστέκονται. Εδώ κανείς από τα φρικιά της πλατείας Συντάγματος δεν γυρνάει στη γυναίκα του να της πει:
-Ρε γυναίκα πως μας ξευτίλισαν έτσι; Για ποιον διαδηλώναμε εγώ κι εσύ στη πλατεία Συντάγματος;
Aλλά βλέπεις το κάθε ζευγάρι των κάποτε Αγανακτισμένων τρυπώνει την ντροπή του μέσα στο πλήθος και στις ψευτομαγκιές των καφενείων. Οσα συμβαίνουν στην Βρετανία είναι τρομακτικά και αποκαλυπτικά για το που μπορούν να οδηγήσουν οι δημαγωγοί πολιτικοί τους λαούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου