Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΚΑΤΟ> Στάσου, μύγδαλα!

Ενα ξοφλημένο κράτος και ένας αχαμνοξύστης λαός υποδέχονται μαφιόζους και συνταξιούχους
Ενα ξοφλημένο κράτος και ένας αχαμνοξύστης λαός με μοναδικό ρόλο να παραμείνει αενάως (ως την ολοσχερή εξαφάνισή του) φτωχοποιημένος υποδοχέας τουριστών-κυρίως συνταξιούχων-από τον υπόλοιπο πλανήτη.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Τόσο ο ανυπόληπτος δημόσιος τομέας όσο και ο εξίσου ανυπόληπτος ιδιωτικός αντί να ωθήσουν την ανάπτυξη σπρώχνουν βίαια την οικονομία στα τάρταρα και τον εγχώριο πληθυσμό στη φτωχοποίηση και την απόδραση από τη χώρα.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης για παράδειγμα, διαβλέποντας ότι δεν υπάρχει πουθενά αλλού ψωμί παρά μόνο στον Τουρισμό δίνει όλο το βάρος στην Intrakat (μεταγραφή Κούτρα) η οποία παρουσίασε τα νέα επενδυτικά της σχέδια.
Στον τομέα του τουρισμού, η Intrakat έχει αναλάβει το κατασκευαστικό σκέλος με σκοπό τον Ιούνιο του 2019 να ξεκινήσει η λειτουργία boutique ξενοδοχείου 45 δωματίων, του ομίλου Κόκκαλη, στο διατηρητέο κτήριο επί της οδού Κολοκοτρώνη 3 – 5, δίπλα στα παλιά Βουλή στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο έχει μισθωθεί για 20 χρόνια.
Επιπλέον, προχωρά ο σχεδιασμός και οι μελέτες ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου, ύψους 80 εκατ. ευρώ, για την ανάπτυξη 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος σε έκταση 100 στρεμμάτων στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.
(Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα 5αστερα που τις νύχτες αμολάνε το σκατό των τουριστών-πελατών τους στη θάλασσα. Οταν φυσάει νοτιάς μυρίζει σκατίλα η Μύκονος, η Αντίπαρος, η περιοχή του Αστέρα στη Βουλιαγμένη και πάει λέγοντας. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί ήδη σε Κωλομπαριστάν διεθνούς φήμης που συγκεντρώνει εδώ μεταξύ άλλων και τους επίλεκτους εκτελεστές πασών των μαφιών…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου