Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Προκαταβολικά έπρεπε να εορτάσουν στο Παρίσι και την λήξη του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου γιατί η πυρηνική γόμωση της αμαρτίας θα τα τινάξει όλα στον αέρα; ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ;

http://epanastasilae.blogspot.com/2018/11/blog-post_89.html
Μετά τον Γ΄ΠΠ δεν θα υπάρχουν  οι δυνατότητες για τελετές και γλυκανάλατα χαμόγελα υποκρισίας. Συγκεντρώθηκαν οι κλώνοι της παγκοσμιοποίησης στο Φωτεινό Παρίσι για να τιμήσουν την λήξη ενός άδικου και ανθρωποκτόνου πολέμου (του Α΄ΠΠ) την στιγμή που ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον πυρηνικό Αρμαγεδδών του επικείμενου όπως φαίνεται Γ΄ΠΠ.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Παίζουν με την ανθρώπινη λογική, διότι εορτάζουμε κανονικά  την λήξη του πολέμου για να μην το επαναλάβουμε , για να μην χυθεί πάλι άδικο αίμα. Αυτοί και τα αφεντικά τους τα όπλα δεν τα έκαναν άροτρα αλλά  διηπειρωτικά πυρηνικά.
Λίγες μέρες πριν το Παρίσι ξεσκούριαζαν τα σιδερικά τους.

«Την Πέμπτη (25.10.2018)  ξεκίνησε η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση του NATO από το 1991, η Trident Juncture 2018, μερικά χιλιόμετρα μακριά από την Ρωσία, με τον Πούτιν να έχει αποφασίσει να σπάσει τον «ναυτικό αποκλεισμό» που σχεδιάζει το ΝΑΤΟ με αρκετά πλοία του στόλου της Βαλτικής.

Η Trident Juncture 2018  πραγματοποιήθηκε  από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου στην κεντρική και ανατολική Νορβηγία και στις γύρω περιοχές του Βόρειου Ατλαντικού, στη Βαλτική Θάλασσα, συμπεριλαμβανομένων των υδάτων και του εναέριου χώρου στα ανοικτά των ακτών της Νορβηγίας. Στην άσκηση θα συμμετείχαν  50,000 στρατιώτες, 10,000 οχήματα, 250 αεροσκάφη και 65 πλοία από 31 διαφορετικές χώρες.

Στην Trident Juncture 2018 θα συμμετείχε  και το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Harry S. Truman. Με 90 αεροσκάφη επί του πλοίου, ο 100.000 τόνων γίγαντας θα είναι το πρώτο αεροπλανοφόρο που θα πλεύσει στην περιοχή των ακτών της Νορβηγίας από τη δεκαετία του 1980.» https://thebarentsobserver.com/en/security/2018/10/nato-gets-ready-launch-trident-juncture-two-russian-corvettes-set-course-north
http://www.onalert.gr/stories/trident-juncture-2018-steno-markarisma-apo-ton-rwsiko-stolo-sth-premiera-ths-megalhs-askhshs-tou-NATO/72346

«Ρωσικά πυρηνοκίνητα υποβρύχια φέρονται σύμφωνα με το Russia Today να έκαναν ασκήσεις πολύ κοντά σε αμερικανικές βάσεις.

Απέφυγαν τον εντοπισμό πλησιάζοντας τις ακτές των ΗΠΑ, ισχυρίστηκε αξιωματικός στην στρατιωτική τηλεόραση της Ρωσίας.

Η αποκάλυψη έγινε σε μια εκπομπή που ασχολήθηκε με τα υποβρύχια τύπου Akula-class και Shchuka-B.»
https://www.tribune.gr/world/news/article/446878/rosoi-stratiotikoi-ta-pyrinika-mas-ypovrychia-eftasan-exo-apo-tis-aktes-ton-ipa.html

ΠΟΛΕΙΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΟΠΛΑ
«Η τορπίλη της Ρωσίας “Status-6 "Ποσειδών" έχει προκαλέσει πανικό και έχει γίνει ο πραγματικός εφιάλτης των εχθρών της Μόσχας. Ενώ δεν υπάρχουν πολλές και ακριβείς πληροφορίες για τις δυνατότητες της τορπίλης, φαίνεται σε μήκος προσομοιάζει ένα μίνι υποβρύχιο ή ένα υποβρύχιο βαλλιστικό βλήμα.

Η τορπίλη έχει πυρηνοκίνητο σύστημα πρόωσης με ταχύτητα 115 μίλια ανά ώρα και λειτουργεί σε βάθη μέχρι και 3.300 πόδια. Είναι εξοπλισμένη με μια τεράστια πυρηνική κεφαλή 100 μεγατόνων, ικανή να δημιουργήσει ένα γιγάντιο τσουνάμι που θα “πνίξει” τις παράκτιες πόλεις.» http://www.onalert.gr/stories/poseidon-pws-oi-hpa-tha-stamatisoun-thn-puriniki-torpili-tis-rwsias/72366

ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Αρκτικός κύκλος – Βαλτική Θάλασσα- θύλακας του Καλίνινγκραντ- Ουκρανία- Μαύρη Θάλασσα- ΣΤΕΝΑ- ΑΙΓΑΙΟ – Αν. Μεσόγειο – Μέση Ανατολή – Σουέζ- Ορμούζ- Ιράν και πάει λέγοντας φτάνοντας μέχρι την Σινική Θάλασσα.

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ φωνάζει ΜΕΤΑΝΟΙΑ και η ανθρωπότητα φωνάζει Λευτεριά στα πάθη, ας διαλέξουμε ενόψει εξελίξεων.

Οι Άγιοι μας όμως φωνάζουν να επιλέξουμε ΜΕΤΑΝΟΙΑ

Τα ΤΡΙΑ ''Α'' του ΟΣΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ του Τσαλίκη ΕΙΝΑΙ σημάδι που φέρνουν τον Γ΄ ΠΠ;

ΑΜΑΡΤΙΑ- ΑΠΙΣΤΙΑ- ΑΣΕΒΕΙΑ.

Αυτά τα ΤΡΙΑ (Α) είναι η πυρηνική γόμωση της  πλανητικής καταστροφής και εμείς εμμένουμε σε αυτά και τα λιπαίνουμε με την πονηριά , την αδιαφορία και την καλοπέραση.

Αρχές δεκαετίας του 90 λίγο πριν κοιμηθεί Οσιακά ο ΑΓΙΟΣ, μια  Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία μεταφέρει στους προσκυνητές της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως  του ΟΣΙΟΥ ΔΑΙΥΔ στην Βόρειο Εύβοια, το μήνυμα του Ουρανού μέσω του  άλλου ΑΓΙΟΥ παλληκαριού της Εκκλησίας μας του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου.   

« μακαριστὸς Γέροντας Ἰάκωβος Τσαλίκης διηγεῖται σὲ προσκυνητὲς στὴν ἱερὰ μονὴ Ὁσίου Δαβὶδ στὴν Εὔβοια τὴθαυμαστὴ συνομιλία ποὺ εἶχε μὲ τὸν ὅσιο Ἰωάννηὅπου τὸν παρακαλεῖ νὰ μὴν γίνει πόλεμοςἀλλὰ  Ὅσιος Ἰωάννης τοῦἐπαναλαμβάνει ὅτι  «πρέπει νὰ γίνει πόλεμος γιατὶ  κόσμος γέμισε μὲ πολλὴ ἁμαρτίαἀπιστία καὶ ἀσέβεια»

https://youtu.be/otM0P6nXlgg

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, η  βιωμένη  ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ , το ταπεινό και χαροποιό πνεύμα του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού  είναι η μόνη παρακαταθήκη και Κιβωτός για την διάσωση της ανθρωπότητας στα δεινά που μας ετοιμάζουν.

Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ  θα δίνει εις τους αιώνες των αιώνων το ΜΕΓΑ ΜΗΝΥΜΑ στην ανθρωπότητα την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Εσταυρωμένου Θεανθρώπου μας.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου