Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Τι κρίμα που απέτυχε, είπαν εκατομμύρια Ελληνες!

https://kourdistoportocali.com/news-desk/ti-krima-pou-apetyche-ipan-ekatommyria-ellines/

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Θα μπορούσε να γίνει λαικός ήρωας εάν έφερνε σε πέρας την αποστολή

Πολύ γάτα ο οδηγός που προσπάθησε να κάνει πραγματικότητα μία από τις αγαπημένες φαντασιώσεις των Ελλήνων: Nα ανατινάξει ή να κάψει το “μπουρδέλο” τη βουλή.

Από τον Βασίλη Μπόνιο
Το βράδι στο δελτίο του ΣΚΑΙ η Σία δεν έκρυβε την αγωνία της για τα μέτρα ασφαλείας του Κοινοβουλίου τη στιγμή που εκατομμύρια οικογένειες στη Ελλάδα κοιμούνται με την αγωνία μην μπουκάρουν συμμορίες ληστών και δολοφόνων στα σπίτια μας. Η αγωνία για τη βουλή μας μάρανε και τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας.
Ξεκινήσαμε να λέμε όμως ότι είναι πολύ γάτα ο οδηγός που έκανε ντου (κρίμα που δεν είχε το αμάξι τίγκα στα εκρηκτικά-την άλλη φορά πιο έμπειρος ίσως τα καταφέρει), μια και στη συνέχεια ζήτησε τη βοήθεια ψυχιάτρου. Γύρευε πόσο τετρακόσια τα έχει το θηρίο. Αφού απέτυχε στη θεάρεστη απόπειρα τόριξε στη τρελή. Θεούλης.
Θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας για εκατομμύρια Ελληνες αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Στο ίδιο δελτίο (8-10-18) ο απολαυτικός Μπάμπης στην ερώτηση της Σία εάν κινδυνεύουν οι τράπεζες την διαβεβαίωνε πως όχι με ένα τέτοιο τρόπο όμως που αισθανόσουν την αγωνία εάν στο λογαριασμό σου είχες 30 λεπτά του ευρώ να σπεύσεις να τα πάρεις.
Τέλος πάντων ο ηρωικός οδηγός που μπούκαρε στη Βουλή θα μπορούσε να γίνει λαικός ήρωας εάν έφερνε σε πέρας την αποστολή που είχε αναθέσει ο ίδιος στον εαυτό του.
Πόσοι Ελληνες στο άκουσμα της είδησης δεν είπαν “κρίμα που δεν τα κατάφερε” ο γενναίος 59χρονος.
Αφήστε που εάν ανατινάζονταν το FIAT PANTA που οδηγούσε θα γινόταν το αγαπημένο μοντέλο του Ρουβίκωνα.
Ολοι οι Ρουβίκωνες θα παρήγγειλαν FIAT PANTΑ τιμής ένεκεν στην αυτοκινητοβιομηχανία που ανατίναξε την Βουλή των οξυδερκών Ελλήνων.
Η τρελή καταδίωξη ξεκίνησε όταν υπάλληλοι της Αττικής Οδού ενημέρωσαν στις 04.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, την Τροχαία για άτομο που έχει σταματήσει το αυτοκίνητό του στα διόδια και προκαλεί προβλήματα.
Στην περιοχή έσπευσε αστυνομική δύναμη, αλλά όταν ο οδηγός είδε τους αστυνομικούς αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα και βγήκε στη λεωφόρο Κηφισίας.
Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη, ενώ λόγω της πορείας του ΙΧ κινδύνευσαν οδηγοί άλλων διερχόμενων οχημάτων.
Ο οδηγός μετά από λίγη ώρα, κατάφερε με αλλεπάλληλες ελιγμούς να φτάσει μέχρι το κέντρο της Αθήνας. Στη διασταύρωση της Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Ριζάρη ο οδηγός που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ – όπως αποδείχτηκε – έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε κολονάκια. Ο οδηγός, μετά την πρόσκρουση, συνέχισε απτόητος μέχρι το προαύλιο της Βουλής χωρίς κανένα από τα οχήματα της Αστυνομίας να καταφέρει να του κλείσει το δρόμο.
Τι υπέροχος. Λίγο ακόμη και η ιστορία θα έγραφε με λαμπρά γράμματα το όνομά του…Τιμή και στο FIAT PANTA!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου