Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

"Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων" Αίγινας> Ο Χριστός ξανασταυρώνεται στο πρόσωπο του Γιάννη Πουλόπουλου.

http://www.ribandsea.com/face/3670-o-xristos-ksanastavronetai-sto-prosopo-tou-gianni-poulopoulou.html
Επιμέλεια : Ιωσήφ Παπαδόπουλος.
giannis.poulopoulosΥπάρχουν άνθρωποι που δίνονται ψυχή τε και σώματι σ' αυτό που οι ίδιοι έχουν αναγάγει σαν σκοπό της ζωής τους. Που αδιαφορούν για τα χρήματα, για την εμφάνισή τους, για την ίδια τους την υγεία πολλές φορές. Και υπάρχουν και οι άλλοι, αυτοί που εκμεταλλεύονται τους ρομαντικούς αυτούς "Δον Κιχώτες" για να εισπράξουν τίτλους, αξιώματα και χρήματα. Η ιστορία αυτή επαναλαμβάνεται καθημερινώς, ενώ ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν θα μπορούσε, δυστυχώς, να αποτελέσει εξαίρεση.  
Τον γνώρισα τον Δεκέμβριο του 2015 στον τόπο της θυσίας του, να περιθάλπει και να ταίζει τα τραυματισμένα και ανάπηρα, πολλές φορές, ζώα που κατέληγαν στις προβληματικές εγκαταστάσεις του "Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων" της Αίγινας, και είχα μείνει άφωνος με την αυταπάρνησή του και το αφιλοκερδές ενδιαφέρον του για τους, πτερωτούς κυρίως, φιλοξενούμενούς του

Πληροφορήθηκα, προσφάτως, από φίλο συνδρομητή μου, ότι ο Γιάννης εξεδιώχθη κακοίν κακώς από το Ε.Κ.Π.Α.Ζ. της Αίγινας, κατηγορούμενος από πρώην συνεργάτες του για τα σκουπίδια, τα ετοιμόρροπα κτήρια, την έλλειψη νερού, τους ακατάλληλους χώρους φιλοξενίας των ζώων κ.λπ.. Εξεπλάγην, καθώς οι πληροφορίες, και μάλιστα αυτές που διέρρευσαν μέσω τηλεοπτικών εκπομπών και άρθρων σε εφημερίδες και στο διαδίκτυο, ήταν καταιγιστικές εναντίον του, με τους δημοσιογράφους των μέσων αυτών να μη μπαίνουν καν στον κόπο να ρίξουν μια ματιά και στην άλλη όψη του ίδιου  νομίσματος. Στοιχειώδης υποχρέωση του δημοσιογράφου είναι άλλωστε η διασταύρωση των στοιχείων, ιδίως όταν πρόκειται για καννιβαλισμό προσωπικοτήτων και τόσο σοβαρές κατηγορίες. Και όχι μόνο αυτό. Ο Γιάννης μάλιστα καταγγέλλει ότι η κάμερα του καναλιού μπήκε στο δωμάτιό του με την βοήθεια , όπου είχε τα προσωπικά του αντικείμενα, και μάλιστα αποχωρώντας την κλείδωσαν ώστε ο Γιάννης να μην έχει πρόσβαση!
Αποφάσισα λοιπόν να πεταχτώ χθες μέχρι την Αίγινα, καθώς το δημοσιογραφικό μου ένστικτο και η εντύπωση που είχα σχηματίσει για τον απίστευτο αυτόν άνθρωπο κάθε άλλο παρά με οδήγησαν να δώσω βάση στα δημοσιεύματα και να πιστέψω τα εγκλήματα που του καταμαρτυρούν.
Ο Γιάννης ήταν ένας χείμαρρος που με άφησε άναυδο! Χωρίς να μασήσει τα λόγια του, κατήγγειλε με ονόματα, στοιχεία και χαρακτηρισμούς τους πρώην συνεργάτες και κατηγόρους του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να αφήσει το Ε.Κ.Π.Α.Ζ. και το τεράστιο έργο που έχει επιτελέσει να πάει χαμμένο. Το βίντεο που ακολουθεί είναι η πιστή και αδιάψευστη καταγραφή τής, δικαιολογημένης πιστεύω, οργής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου