Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Μεγάλη Πνευματική "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" στην Θεσσαλονίκη θα γίνει από την ΠΑΝΑΓΙΑ και τον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ για να απομονωθούν οι αντίχριστοι και να φανεί το ΔΙΚΑΙΟ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

http://epanastasilae.blogspot.com/2018/09/blog-post_7.html
ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2012: η ΠΑΝΑΓΙΑ το ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ από το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ υποδεχόμενη  από τους Μακεδόνες έμπροσθεν του Λευκού Πύργου.
Σε μια από τις πολλές Αγρυπνίες που έγιναν τότε στο Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ένας παππούλης ασκητής που κατέβηκε και αυτός από το Περιβόλι της Παναγιάς έλεγε υπό το κατανυκτικό φως των κεριών…
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
«η ΠΑΝΑΓΙΑ κατέβηκε για να  φέρει την ΣΚΕΠΗ της  στην Θεσσαλονίκη της ΜΙΑΣ  Μακεδονίας γιατί σύντομα θα προτάξουν το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων οι αντίχριστοι»
«θα δώσουμε όλοι μας εξετάσεις για αυτό πρέπει να ομολογήσουμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας»

«στην Αμερική θα γίνει πανζουρλισμός»

Στην ερώτηση κάποιου , τι ακριβώς θα γίνει στην Αμερική ;

Απέφυγε να απαντήσει.

Γιατί λίγα 24 ωρα πριν την ειρηνική συγκέντρωση των Μακεδόνων στην Θεσσαλονίκη κάποιοι με το ζόρι βαπτίζουν ακροδεξιούς όλους αυτούς που θα θελήσουν να παραβρεθούν;

Είναι λυπηρόν και τρισάθλιον καθότι ο κόσμος έμαθε τόσα χρόνια πως συμπεριφέρονται και επιθυμούν να διαχειριστούν τον φόβο.

Φυσικά οι απανταχού Έλληνες που η καρδιά τους κτυπάει για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν χαμπαριάζουν από ψυχοτρονικές επεμβάσεις τύπου Σικάγου.

«Το παράρτημα της CIA, το γνωστό think tank "Stratfor" "βλέπει" μείζονα πολιτική και κοινωνική αναταραχή λόγω Σκοπιανού! Από "αντιδημοκρατικές διαμαρτυρίες, μπορούμε να φτάσουμε σε πολιτική κρίση και πρόωρες εκλογές" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Ουσιαστικά το "Stratfor" επιβεβαιώνει πως μοναδικό αποκούμπι της Κυβέρνησης είναι οι ΗΠΑ οι οποίες θα στηρίξουν με "νύχια και με δόντια" τον Α.Τσίπρα.

Hδη σε 24 ώρες είχαμε δηλώσεις από Τραμπ και Στόλτενμπεργκ υπέρ Σκοπίων και συμφωνίας Πρεσπών ενώ όπως αποκαλύψαμε και χτες, η Κυβέρνηση οχυρώνεται με 5.000 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, δεκάδες πράκτορες της CIA και του FBI και το σκάφος διοίκησης και ελέγχου αποβάσεων USS Mount Whitney.» «http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/711011_think-tank-tis-cia-vlepei-meizona-politiki-kai-koinoniki

Ακόμα και το αεροπλανοφόρο USS  Theodore Roosevelt  να φέρουν τίποτε δεν μπορεί να κάνει, απλώς να χαζεύει τις ομορφιές της παραλίας της Συμπρωτεύουσας που θα  είναι γεμάτη με τους γνήσιους απογόνους του ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Εδώ  είναι η πατρίδα του ΜΕΓ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ όρνια και όσους πράκτορες και να φέρτε θα βρείτε μπροστά σας μακεδονικές και αρχαγγελικές φάλαγγες που αόρατα θα βγαίνουν από τις βυζαντινές εκκλησιές της συμβασιλευούσης.

Πέρασαν τα χρόνια από τα λεγόμενα του παππούλη –ασκητή τον Οκτώβριο του 2012 στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ότι « στην Αμερική θα γίνει πανζουρλισμός»

Και σήμερα από τις παράδοξες συμπεριφορές των συμμάχων μας  μπορούμε  να κατανοήσουμε ότι αυτό έχει να κάνει με τον πνευματικό νόμο που διέπει όχι μόνο τους ανθρώπους αλλά και ολόκληρα Έθνη.

Δεν μπορείς να θέλεις να εξυπηρετήσεις άμεσα τα γεωπολιτικά σου συμφέροντα παραποιώντας την ιστορική παγκόσμια διαχρονικότητα που έχει στοιβαρό πυλώνα την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί

Συνιστούμε από καρδίας να βρεθούμε όλοι μας στην συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης Ελληνοπρεπώς και Ειρηνικώς.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ και ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ θα αναλάβουν τα υπόλοιπα.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου