Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Από τους Κατσιαπλιάδες στους Βλαμμένους

https://kourdistoportocali.com/read-this/apo-tous-katsiapliades-stous-vlammenous/
Μαντράχαλοι πάνε στα καταστήματα να ψωνίσουν πανταλόνι συνοδευόμενοι από τις μανάδες τους
Ενας από τους λόγους που δεν θα εκφωνούσα-παρουσίαζα ποτέ δελτίο ειδήσεων είναι γιατί δεν θα ήθελα να παρουσιάζω στο κοινό τους κατσιαπλιάδες και άχρηστους Ελληνες πολιτικούς.
Θεωρώ το να εκφωνείς ειδήσεις και να λες για παράδειγμα ότι “ο Τσίπρας συγκάλεσε ΚΕ του Σύριζα ή ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε τα Χανιά” είναι ότι πιο ξεφτίλα για έναν δημοσιογράφο.
Από τον Βασίλη Μπόνιο
Το ίδιο εξευτελιστικό είναι να είσαι πολιτικός συντάκτης στην Ελλάδα και να γράφεις για την Γεννηματά, τον Τζανακόπουλο, την Σπυράκη, τον Βελόπουλο και τον Αρακέν Ντεμέλο. Γι΄αυτό και χρόνια τώρα εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι ο μόνος ρόλος που έχουν οι πολιτικοί είναι το διαρκές τρολάρισμα. Αλλωστε ποιο από αυτά τα πολιτικά νούμερα να πάρεις στα σοβαρά όταν δεν σέβονται οι ίδιοι τον εαυτό τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκλέγονται και να ζουν σαν πρίγκιπες της Κολομβίας των Βαλκανίων με το δημόσιο χρήμα.
Ειδικά σ΄αυτή τη φάση δεν θα μπορούσαμε να είχαμε πιο ολίγιστους και βλαμμένους πολιτικούς οι οποίοι σέρνονται πίσω από αυλές βαρόνων και στήνεται έτσι το αέναο παιγνίδι της διαπλοκής. Και όσο κοιτάς γύρω σου και βλέπεις τι νούμερα ετοιμάζουν κόμματα και φιλοδοξούν να μπουν στη Βουλή συνειδητοποιείς ότι αυτός ο οξυδερκής ψηφοφόρος δεν έχει πιάσει ακόμη σκατένιο πάτο ώστε να υπάρξει μια εκλογίκευση των επιλογών του στο μέλλον.
Ακούω γύρω μου να λένε ότι η νέα γενιά θα μας σώσει γιατί είναι καλύτερη από τους γονείς της κλπ. Παπάρια...
Τα κορίτσια στα 18 με 24 είναι πράγματι πιο παιδιά του κόσμου. Μετά τα 24 γίνονται όλο και πιο Ελληνίδες μάνες και συντηρητικές με τα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας στο DNA τους. Κι αυτές με τη σειρά τους θα μεγαλώσουν αντίστοιχα παιδιά και πάει λέγοντας. Οι άνδρες το ίδιο. Αυτοί κι αν είναι βλαμμένοι-σήμερα πιο πολύ από ποτέ. Αφού κάτι φίλες πωλήτριες μου λένε ότι κοτζάμ μαντράχαλοι πάνε στα καταστήματα να ψωνίσουν πανταλόνι συνοδευόμενοι από τις μανάδες τους-βλέπε Ελληνίδα μάνα.
Ασε που όλοι στα 28 τους είναι βλαμμένα, παντρεύονται κάνουν κουτσούβελα και τα σέρνουν στην συνέχεια στα bar ως αργά το βράδι γιατί συνειδητοποίησαν ότι χάνουν τα νιάτα τους μεγαλώνοντας ένα βλαμμένο παιδάκι σαν τους ίδιους.
Κάπως έτσι αναπαράγεται η τρομερή (από το τρομάρα μας) ελληνική φυλή που ψηφίζει Σώρρα, Βελόπουλο, Λεβέντη, Μιχαλολιάκο, Τσίπρα, Μητσοτάκη, Γεννηματά και πάει λέγοντας.
Θα φύγουν λοιπόν (αν και το βλέπω κομμάτι δύσκολο) οι κατσιαπλιάδες του Σύριζα και θα έλθουν οι βλαμμένοι της ΝΔ που μοιραζόντουσαν τα οικόπεδα στη Ραφήνα, στην Αιξωνή, στη Μύκονο, στη Κύθνο και πάει λέγοντας.
Γιουσουφάκια στις αυλές των ολιγαρχών και οι μεν και οι δε. Είδατε κανένα σοβαρό άνθρωπο να σχολείται με τη πολιτική;
Αρα δεν έχουμε καμμία τύχη. Αντε γεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου