Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΛΗΘΗ! ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/07/blog-post_893.html
 
Όλοι αυτοί οι τραγουδοποιοί και τραγουδιστές που δήθεν κόπτονταν για τα δικαιώματα του Αχμέτ και ναααα οι συναυλίες ανέκαθεν έκαναν την πάπια για τα δικαιώματα του Έλληνα που στη μαύρη επταετία τσαλαπατήθηκαν.

Η αλληλεγγύη τους έφτανε μόνο μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη τους και η προβολή τους από τα αγορασμένα ΜΜΕ .
Η ευαισθησία τους το ίδιο .
Και σήμερα που ο λαός μας στενάζει ,που η Μακεδονία ξεπουλιέται αντί πινακίου φακής ,που ο Μέγας Στρατηλάτης ακόμα και μετά τόσους αιώνες από τον θάνατο του κατάφερε να ενώσει όλους τους Έλληνες ,αυτοί μακράν τυρβάζουν ....αποδεικνύοντας περίτρανα πως ήταν και είναι ανδρείκελα της ΝΤΠ ,που δεν έφτασαν εκεί που έφτασαν με το ταλέντο τους αλλά γλύφοντας και έρποντας .Κι αν υπήρχαν άλλοι με περισσό ταλέντο ,φιμώθηκαν και χάθηκαν γιατί δεν φίλησαν κατουρημένες ποδιές .
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ,είτε με το θράσσος τους και τον δεδηλωμένο ανθελληνισμό τους είτε με ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ που σημαίνει ΣΥΝΕΝΟΧΗ θα φροντίσουμε να τους το ανταποδώσουμε με το να τους ξεχάσουμε και να τους φερθούμε ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .Αυτή είναι η χειρότερη τιμωρία που εφαρμόζονταν από τους Ινδιάνους .Η φυλή τους αγνοούσε .Ηταν αόρατοι .ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ !
Δεν θα ξαναπατήσουμε το πόδι μας όπου εμφανίζονται αυτοί ,δεν θα ξαναανοιξουμε κανάλι όπου εμφανίζονται .Είναι το μόνο που τους τσούζει . Η ΑΦΑΝΕΙΑ
Θα τους θυμόμαστε μόνο όταν τους συναντούμε στο δρόμο και θα τους δείχνουμε την αγάπη μας ακριβώς την ίδια που έδειξαν κι αυτοί για τον λαό μας και για την πατρίδα μας όταν μας την έκλεβαν.

Ε.Σουραβλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου