Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Η “Αθήνα” χαίρεται για τον βιασμό της!

http://neadexia.gr/i-athina-chairetai-gia-ton-viasmo-tis/?ct=t(RSS_EMAIL_CAMPAIGN)&mc_cid=9ee1e857ef&mc_eid=132e926085
Με αφορμή τη συνέντευξη του Αντιδημάρχου Μεταναστών & Προσφύγων κ. Λευτέρη Παπαγιαννάκη στην Ψηφιακή Πλατφόρμα του ACCMR, ο Γραμματέας Μεταναστευτικού – Δημογραφικού της Νέας Δεξιάς Γιάννης Παγώνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαγιαννάκης χωρίς ντροπή δήλωσε ότι η Αθήνα, παρά τις “φιλότιμες προσπάθειες” του Δήμου Αθηναίων, ακόμα δεν έχει αναγνωρίσει πλήρως την εκ των πραγμάτων ταυτότητά της ως πολυπολιτισμικής πόλης. Συνέχισε δε λέγοντας, ότι όταν μια πόλη βλέπει αυτό που πραγματικά είναι και το αποδέχεται, το όφελος είναι τεράστιο.
Με λίγα λόγια είπε ότι θα πρέπει να συνηθίσουμε στον βιασμό και τον εποικισμό της πόλης και να μάθουμε να τον απολαμβάνουμε κιόλας.
Είπε και άλλα χαριτωμένα, όπως ότι όποιος διαμένει εντός του Δήμου Αθηναίων με «οποιοδήποτε» νομικό καθεστώς, κατά τη γνώμη του πρέπει να αντιμετωπίζεται ως δημότης.
Αλλά έδωσε και μια τραγική πληροφορία. Ο βαθμός του βιασμού της πόλης καταδεικνύεται από ένα ποσοστό. Η Αθήνα έχει σύμφωνα με τον ίδιο 22% κατοίκους με μεταναστευτική καταγωγή. Το 1/5 της πρωτεύουσας της χώρας είναι αλλοδαποί.
Η Νέα Δεξιά είχε εγκαίρως προειδοποιήσει για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο λαθρομεταναστευτικό είτε πρόκειται για πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής είτε της τοπικής αυτοδιοίκησης. Φυσικά τέτοια δελτία τύπου δεν πρόκειται ποτέ να εκδοθούν από κάτι πολιτικά ορθά, κεντροδεξιά κόμματα.
Αθήνα μου… Ελλάδα μου… Σας πρόδωσαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου