Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΕΠΟΧΈΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΣΤΡΑΤΌΣ ΘΑ ΕΊΧΕ ΉΔΗ ΕΠΈΜΒΕΙ…

https://katohika.gr/ellada/se-alles-epoches-o-ellinikos-stratos-tha-eiche-idi-epemvei/

ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΕΠΟΧΈΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΣΤΡΑΤΌΣ ΘΑ ΕΊΧΕ ΉΔΗ ΕΠΈΜΒΕΙ…
Η προδοσία του έθνους για την θέση και τα αργύρια είναι γεγονός. Πρέπει να έχουν εξαγοραστεί ακόμα και οι συνειδήσεις των γιαγιάδων τους ώστε να παραχαράξουν την ιστορία 5 χιλιάδων χρόνων χωρίς κανένα ενδοιασμό.
Όμως οι προδότες πολιτικοί δεν τα πράττουν όλα αυτά από μόνοι τους. Όλες αυτές οι αποφάσεις που παίρνουν, περνούν μέσα από τα γραφειοκρατικά γρανάζια και χαίρουν την υποστήριξη των χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων σε υπουργεία, στην βουλή και στους δήμους!!!
Οι προδότες στηρίζονται από μια πεινασμένη και υπόδουλη αγέλη καλοπερασάκηδων δημοσίων υπαλλήλων με χιλιάρικα νομιμοποιημένα από τους αρχιπροδότες του έθνους με την εθνική συνείδηση του επιπέδου ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ τι έκαναν. Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά των γερμανών πολιτών κατά την διάρκεια του ΒΠΠ.
Εάν όλοι αυτοί οι χαφιέδες υπάλληλοι της κρατικής μηχανής σταματούσαν την εργασία τους στα υπουργία και στην βουλή της ΝΤΡΟΠΗΣ δεν θα περνούσε τίποτε από όλα αυτά που συμφώνησε ο Τσιπ Ας και ο χοντρός…Όσο για τον Πάκη εάν υπηρετούσε τον ελληνικό λαό δεν θα υπόγραφε τίποτα με το όνομα Μακεδονία αλλά οι διαταγές από τις στοές του εξωτερικού έχουν ήδη δωθεί.
Όσο για την ηγεσία του άλλοτε ηρωικού εθνικού στρατού της χώρας μας, με ανησυχεί πάρα πολύ η εκκωφαντική σιωπή τους…έχει καταλάβει η ηγεσία του τι έχει συμβεί ή δεν την ενδιαφέρει;;;
Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει θα μου πείτε, ένα όνομα είναι αυτό.
Σε άλλες εποχές ο ελληνικός στρατός θα είχε ήδη επέμβει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου