Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Και παμε τωρα στα παράξενα με τον Σωρρα….

https://katohika.gr/stranger-voice/kai-pame-tora-sta-paraksena-me-ton-sorra/

Τα εχω γραψει ολα ..εδω ειναι ολα ..οποιος την παταει απο την επιφανεια πληροφοριας …απο πλαστους φορεις πληροφοριας και γνωσης ειναι δικο του θεμα … οποιος θελει να μαθει διαβαζει και δεν ακουει ..η δεν βλεπει αλλα κειμενα που μπορει να εχει επεμβει φοτοσοπια η οτι αλλο κολπο!

Παμε τωρα να δουμε το παραξενο ….βρηκα αυτην την φωτο..μαλλον απο οπαδο του ..που ελεγε απο κατω το λογιδριο να αναρωτηθει ο ντουνια ..αναληθειες σπουδαγμενες απο τον κοντο και εμφανη ψεματα ανακατωμενα σε μεγαλες αληθειες …και ετσι το κοπαδι πιστευει!
Δεν με νοιαζει τι αλλο κολπο θα βρουν να χρησιμοποιησουν ωστε τους οπαδους του Σωρρα να τους χρησιμοποιησουν …ετσι καιαλλιως το συστηματο κανει αυτο απο την αρχη…!
Η ερωτηση ομως παραμενει …τι δουλεια εχει ο Μπλακ γουοτερ τυπακος να ειναι εκει;
Ρωταω με καθε ειλικρινεια ..εχει παρει το αυτι μου οτι αυτος ο μοσθφορικος στρατος εχει αναλαβει να φυλαει τους προδοτακους πολιτικους μας …αλλα γιατι να ειναι εκει ; ..Γιατι να βγει φωτο εκει ;
Το θεμα τον μισθοφορικων στατων ειναι μια τεραστια πληγη , η νεα παγκοσμια ταξη κανει τρελες μπιζνες με στρατους κατα παραγγελια ..και ειναι λογικο ,,,αν εχεις την δυναμη να δημιουργεις τον κινδυνο και να κανεις το κοπαδι να πιστευει οτι ερχετε ο κακος ο λυκος …βγαζεις εναν στρατο δικο σου και κονομας ..+ τον φοβο και την επιρροη !/..
Αλλα τι δουλεια εχει αυτος ο τυπακος εκει; .. Εδω δεν τους εχουμε δει ουτε στον Τσιπρακο διπλα..τουλαχιστον οσο εψαξα φωτο δεν βρηκα…τοσο καλα στημενη..!
Μετα λεω ρε λες να ειναι και αυτο αλλη μια πλαστη κινηση των σωρραιων…αλλο ενα φοτοσοπ;
Εψαξα και αυτη η φωτο οντως υπαρχει και σε αλλα σιτε …μηπως τα σιτε την πατησαν και την πηραν πειραγμενη ; ..Μπορει…αλλα το θεμα εχει …το θεμα παραμενει … αν ειναι περιαγμενη γιατι την χρησιμοποιουν σε σχεση με τον Σωρρα ; ..αν δεν ειναι τι δουλεια εχει να βγει εκει αυτος φωτο ολος τυχαιος ;…
Θεωρητικα σε εποχες συνομωσιας ..που εμεις οι γραφικοι πρεπει να γελειποιουμεθα συνεχεια … δεν θα επρεπε το επικοινωνιακο «ματι» να αφησει αυτη την φωτο να βγει ..!!!///
Γιατι ειτε ετσι ειτε αλλιως το δεις… αυτη η φωτο κανει εμας τους γραφικους για αλλη μια φορα να εχουμε δικιο σε πολλα που εχουμε πει εδω και χρονια…και δεν ειναι μονο ενα τα αρθα που εχουμε γραψει ..για τα στρατα τα δανεικα και επαγγελmaτικα που εχουν ερθει εδω ..ουτε για τους απωτερους σκοπους τους !
Stranger..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου