Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Να φοβάσαι την οργή των κορόιδων

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o
Λίγο τραγικό βέβαια το ότι αποφύγαμε το «μαίηλ Χαρδούβελη» που προέβλεπε καθαρή έξοδο σε εύλογο χρονικό διάστημα, καταλήγοντας όμως σε νέο μνημόνιο που προβλέπει μισθούς και συντάξεις φιλοδωρήματα στο Nammos, και πρωτογενή πλεονάσματα Ασιατικής αναπτυσσόμενης δικτατορίας για 42 συνεχή χρόνια(!!!). Well done, dude!

Και με το πιθάρι των Δαναϊδων να ξανανοίγει στα Βόρεια σύνορα διότι υπέγραφες σαν ξεκατουρημένος γίββωνας με απροσδιορίστου εθνικής ταυτότητας γραβατοφορεμένους (πάλι καλά) βουλγαρόφωνους που θέλουν να αυτονομάζονται «Μακεδόνες». Ενώ ταυτόχρονα άλλες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές προηγούντο αλλά εσύ αδιαφόρησες. Σιγά μην προχωρήσεις τη μηχανοργάνωση του «Δημοσίου» και το Κτηματολόγιο. Αλλού είναι η ζωή.
Διότι προφανώς τα παραπάνω δε θα είχαν θετικό αντίκτυπο για την παραμονή σου στην εξουσία. Και διότι ότι το έκανες, το έκανες με αντικειμενικό σκοπό όχι να ωφελήσεις τη χώρα σου αλλά να προσποριστείς προσωπικά οφέλη, να διχάσεις την αντιπολίτευση και να κερδίσεις έξη μήνες παραμονής μπας και γλυτώσεις το αναπόφευκτο. Κάνοντας μυστική διπλωματία. Της Ντροπής!
Αλέξη μου, είτε αυτό δεν το έκανες επίτηδες αλλά σου βγήκε στην πορεία, είτε το έκανες επίτηδες διότι πριν δέκα χρόνια ίσως και παραπάνω κάποιοι καλοί κύριοι σε επισκέφθηκαν, κάτι σου έταξαν και είδες φως, ότι και να έγινε, και όμηρος να είσαι, ή απλά το κάνεις με ευχαρίστηση γιατί δε σου αρέσει τόσο πολύ η χώρα σου, άλλα πρότυπα έχεις στο θολωμένο φυσικά ή τεχνητά μυαλό σου, ΚΑΝΕΝΑΝ δεν ενδιαφέρει.
Η ζημιά έγινε.
Εκείνο δε που θα πρέπει να σε νοιάζει ΑΜΕΣΑ είναι το ότι αυτό μπορεί να μην περάσει έτσι. Εξόργισες ΠΟΛΥ κόσμο χωρίς να ωφελήσεις κανένα (για πολλούς δε, συμπεριλαμβανομένου και του Ροίδη, αυτός έιναι ο ορισμός του βλάκα).
Και δε θα σε σώσουν ούτε τα ορφανά της μεταπολίτευσης που διορίστηκαν με πτυχίο Γυμνασίου και τώρα -λογικό- φοβούνται για τη σύνταξη τους ή την εργασιακή τους σταθερότητα (ενώ οι υπόλοιποι είμαστε δεύτερης και τρίτης κατηγορίας αναλώσιμοι, άσε που είμαστε και αστοί και μορφωμένοι, οπότε μαύρο φίδι που μας έφαγε…).
Φοβούνται γιατί τα παιδιά τους και τα παιδιά των φίλων τους έχουν μεταπτυχιακά και μιλούν δυο γλώσσες, φοβούνται γιατί τα λεφτά με τα οποία πήραν το εξοχικό στην Κινέττα ή το Γραμματικό ή τη Λούτσα (έτσι τη λέγανε τότε) δεν προέρχονταν από το μισθό τους, φοβούνται γενικά.
Και φυσικά, μπροστά στο φόβο, αναπαναμαμηθεί η Ελλάδα, αυτοί θέλουν να συνεχίσουν όπως ήτανε. Διότι Ξέρουν ότι εκτός από την απόλυση, λίγο να τα σκαλίξει κάποιος, πολλούς τους περιμένει η Φυλακή.
Οπότε και εφόσον το ΚΙΝΑΛ και η παλιά τους φωλίτσα παραπαίει, παραμένουν μαζί σου και ένα 10% του εκλογικού σώματος που απαρτίζεται αυτούς από αυτούς θα είναι εκόντες-ακόντες die-hard ψηφοφόροι σου, δεν πάνε να σε δούνε, όχι συντάξεις να κόβεις αλλά να χορεύεις καρσιλαμά με τον ίδιο το διάβολο.
Τον οποίο εξάλλου επικαλέστηκες κάποτε λέγοντας «και με το διάολο θα συμμαχούσα για να σταματούσα τα μνημόνια«. Που ποτέ δε σταμάτησες.
Αλλά για πες μου, εσύ δε φοβάσαι κάτι;
Διότι πέρα από την οργή του αδικημένου, εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι θεωρούμε ότι η χειρότερη και πιο λυσσασμένη είναι η οργή του εξαπατημένου. Σε απλά Ελληνικά του κορόιδου. Μη σου πω του προδομένου κορόιδου.
Οπότε ναι, καλά κάνεις. Να φοβάσαι. Να φοβάσαι την οργή των κορόιδων.
ΚΚ2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου