Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Για... 30 αργύρια ξεπούλησαν τη Μακεδονία

Και ξαφνικά ύμνοι για την Ελλάδα. Πάνε τα πρωτοσέλιδα με τον γκρεμισμένο Παρθενώνα, πάει η Αφροδίτη της Μήλου με το δάκτυλο σηκωμένο. Πουθενά φωτογραφίες με τους Έλληνες να πεινάνε και να ψάχνουν στα σκουπίδια.
Τίποτε, οι ξένες εφημερίδες και ταsitesείτε υμνούν τη χώρα είτε απλά δεν ασχολούνται καν μαζί μας.
Μαθαίνουμε ότι θα δώσουν ρύθμιση για το χρέος, ίσως όχι τόσο γενναία αλλά θα δώσουν. Ούτε παράταση, ούτε τίποτε, ούτε γκρίνιες, ούτε απειλές και εκβιασμοί.
Μας λένε επίσης ότι συμφώνησε και η Γερμανία και θα μας δώσουν και «μαξιλάρι» 16 δις ευρώ πέραν των 19 δις που υπάρχουν. Μάλιστα τα 16 δις ευρώ είναι από αυτά που απέμειναν από τα 86 δις και δεν έχουν εκταμιευτεί.
Και μάλιστα θα μας τα δώσουν και χωρίς μέτρα, λένε τα ξένα ΜΜΕ. Έτσι δεν θα χρειαστεί να βγούμε στις αγορές, δεν θα χρειαστεί να καρδιοχτυπάμε μέχρι το 2020 και βάλε, αρκεί να κάνουμε όσα έχουμε συμφωνήσει και τίποτε άλλο.
Μιλάμε για ένα κλίμα απίθανο που δεν είχε ξαναζήσει η Ελλάδα. Λέτε να τα κατάφερε τόσο καλά ο Αλέξης κι εμείς να είμαστε προκατειλημμένοι μαζί του;
Λέτε να έσωσε τη χώρα και να διαψεύδονται όλοι οικονομολόγοι; Λέτε να είχε δίκιο ο… Καρανίκας κι όχι ο Στουρνάρας;
Τα ύστερα του κόσμου συμβαίνουν και μάλιστα όλως τυχαίως τα πάντα πάνε… αριστερά τις τελευταίες ημέρες.
Είναι θαύμα ή μήπως έχει σχέση με τη συμφωνία στις Πρέσπες; Άραγε πούλησαν τη Μακεδονία για να πάρουν μια… γραβάτα που θα τη βάλει ο Τσίπρας τώρα που θα λυθεί η υπόθεση του χρέους;
Αυτά είναι τα 30 αργύρια της προδοσίας και μήπως την Πέμπτη στοEurogroupθα έχουμε τον… Μυστικό Δείπνο για την Ελλάδα;
Να θυμίσουμε απλά στον Τσίπρα και την παρέα του ότι ο Ιούδας αφού πήρε τα αργύρια στη συνέχεια πήγε και κρεμάστηκε. Δεν ξέρουμε αν έχει την ευθιξία, αν θα τον φάνε οι τύψεις και θα καταλάβει το λάθος του όπως ο Ιούδας.

Αυτό που ξέρουμε είναι πώς ο ελληνικός λαός δεν θα αναλάβει ρόλο Πόντιου Πιλάτου και δε θα αφήσει τον Τσίπρα χωρίς τιμωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου