Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Επιστολή στον Εκπρόσωπο της ΚΟΜΙΣΙΟΝ Μαργαρίτη Σχοινά για την τοποθέτηση σημαιών της ΕΕ και της Ελλάδας σε όσες βραχονησίδες «ονειρεύονται» οι Τούρκοι.

                                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επιστολή στον Εκπρόσωπο της ΚΟΜΙΣΙΟΝ Μαργαρίτη  Σχοινά από τον Εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ Κωστή Αϊβαλιώτη για την  τοποθέτηση σημαιών της ΕΕ και της Ελλάδας σε όσες βραχονησίδες «ονειρεύονται» οι Τούρκοι.


Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης απέστειλε την εξής επιστολή στον Εκπρόσωπο της ΚΟΜΙΣΙΟΝ Μαργαρίτη Σχοινά, σε συνέχεια της παρέμβασης του Γιώργου Καρατζαφέρη στον  Ζαν-Κλωντ Γιουνκέρ:

Κύριο Μαργαρίτη Σχοινά
Εκπρόσωπο  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Βρυξέλλες
                                                                 Εξαιρετικά επείγον
Κύριε Σχοινά,

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Γιουνκέρ όπου προτείνει  την άμεση έναρξη τοποθέτησης σημαιών της ΕΕ και της Ελλάδας σε όλες τις βραχονησίδες  μας που τολμούν να αμφισβητήσουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο .

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ μού ανέθεσε να έρθω σε επαφή με εσάς  και θα χαιρόμουν να επικοινωνούσαμε ώστε να συντονιζόταν η   έναρξη τοποθέτησης των σημαιών αυτών στις Ελληνικές βραχονησίδες τις οποίες αμφισβητούν τα στελέχη του καθεστώτος Ερντογάν στα πλαίσια του συνεχιζόμενου   "ψυχολογικού πολέμου" που διενεργούν έχοντας δύο σαφείς  στόχους  δηλαδή ,από τη μια,  την υπονόμευση των Ελληνικών Εθνικών συμφερόντων και από την άλλη τον εξευτελισμό συνολικά της ΕΕ  .

Η  σαφής δήλωση του Γάλλου Προέδρου κ.Μακρόν αναφορικά με τις ενέργειες των Τούρκων στην Κυπριακή ΑΟΖ ήταν μια  θετική συνεισφορά στην προσπάθεια να αντιληφθεί η Τουρκία ότι υπάρχουν και όρια , τα οποία έχει προ πολλού ξεπεράσει .

Θα περιμένω με χαρά την αντίδραση και τις  απόψεις σας  για την υλοποίηση αυτής της  κατεξοχήν φιλοευρωπαϊκής πρωτοβουλίας που πρότεινε ο Πρόεδρος . κ. Καρατζαφέρης  προς τον Πρόεδρο κ. Γιουνκέρ , μια ενέργεια που  θα στείλει σαφές μήνυμα στην Τουρκία και  παράλληλα θα δίνει  περιεχόμενο στις δηλώσεις καταδίκης της  επιθετικής αυτής χώρας  από την  ΕΕ .


                                                        Κωστής Αϊβαλιώτης
                                             Εκπρόσωπος  ΛΑΟΣ , τ.Βουλευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου