Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΣΜΟ

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/03/blog-post_39.html
ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΣΜΟ

Πριν δύο χρόνια περίπου ο άντρας της Μ. δεν άντεξε την πίεση των μνημονίων και έφυγε και η οικογένεια έμεινε ακέφαλη.

Η Μ. με την μητέρα της με Αλτσχάιμερ, με το 5χρονο τότε παιδάκι της να πάσχει από αυτισμό και την ίδια με προβλήματα υγείας και να μην μπορεί να φύγει από το σπίτι, έφτασε στο απόλυτο αδιέξοδο.


Τότε κάναμε μια προσπάθεια για βοήθεια, η οποία ήταν μεγάλη για την οικογένεια η οποία πορεύτηκε αυτά τα δύο χρόνια με τις όποιες δυσκολίες:

Άλλο ένα θύμα του πολέμου των μνημονίων δεν άντεξε... - SOS: ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!

Στην πορεία η μητέρα της Μ. εκοιμήθη, στην ίδια προκύψανε πολλά προβλήματα υγείας ενώ και το παιδάκι της χρειαζόταν επί πλέον φροντίδα και έξοδα, γιατί τα γουρούνια που μας διοικούν έκοψαν θεραπείες και χρήματα - προφανώς για να χρηματοδοτήσουν τον ...Καρανίκα...

Δύο χρόνια μετά η Μ. μένει στο Κερατσίνι με τον γιο της, σε σπίτι που της έχουν παραχωρήσει κάποιοι καλοί άνθρωποι, δωρεάν - μόνο λογαριασμούς πληρώνει, όσο μπορεί - αλλά ξανάφτασε σε οριακό σημείο επιβίωσης αφού όπως προανέφερα η ίδια έχει πολλά προβλήματα υγείας καθώς και το παιδί της έχει ανάγκη από φροντίδα και κοστοβόρες θεραπείες.

Η Μ.αυτά τα δύο χρόνια όταν μπόρεσε δούλεψε. Και σκάλες καθάρισε και ότι μπορούσε. Νά όμως που ξαναήλθε σε δυσχέρεια.

Οι φορές που από το παρόν κάναμε επίκληση στην αγάπη σας για βοήθεια ανθρώπων που την έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη ήταν μετρημένες και όλες ήταν καθοριστικές με την δική σας συνδρομή ώστε αυτοί οι άνθρωποι να μπορούν να επιβιώσουν και να πορευτούν έστω με δυσκολίες στην ζωή τους.

Κάνουμε ξανά έκκληση όπως βοηθηθεί η Μ. και το παιδάκι της που η βοήθεια του καθενός μας σε αυτούς είναι θέμα ζωής και θανάτου.


Παρακάτω δίνουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο όποιος θέλει μπορεί να συνδράμει:

ΙΒΑΝ: GR9201101100000011093351531

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 110/933515-31


Το όνομα της Μ. και για οποιαδήποτε άλλα στοιχεία (τηλέφωνο, διεύθυνση οικίας κ.α.) θελήσει κάποιος, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο γνωστό email:

hggiken@yahoo.gr


Πέραν της όποιας οικονομικής βοήθειας ακόμη ανώτερο θα ήταν η Μ. να καταφέρει να βρει μία δουλειά για να βάλει την ζωή της σε μια σειρά και να βοηθήσει και το παιδί της.

Όμως ακόμη και ένα τηλεφώνημα, μία επίσκεψη απλού ενδιαφέροντος από τον καθένα, πιστεύουμε πως θα ήταν κάτι παρηγορητικό για την ίδια και το παιδί της που βρίσκονται σε αδυναμία.

Το πρόβλημα υφίσταται εδώ και καιρό, είμαστε ενήμεροι σχετικά και η βοήθεια κάποιων λίγων φίλων δυστυχώς δεν είναι αρκετή.

Πιστέψτε μας, ερχόμαστε σε δύσκολη θέση όταν κάνουμε έκκληση στην αγάπη σας για βοήθεια αλλά πιο δύσκολο είναι να γνωρίζουμε το πρόβλημα και να μην κάνουμε τίποτε, πριν είναι...


hggiken 

Το διαβάσαμε από το: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΣΜΟ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/03/blog-post_39.html#ixzz58WWL7xbH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου