Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η Αριστερά του χιλιάρικου (του Παναγιώτη Λιάκου)

http://www.dimokratianews.gr/content/83544/i-aristera-toy-hiliarikoy
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα υλοποιημένο όνειρο της Δεξιάς, που είχε άχτι να απομυθοποιήσει το «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς»

Παραίτησαν την Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση αλλά, μέχρι να πάει η πολιτική κεφαλή της στο πιάτο του τρέντι Αλέξη, καρατομήθηκε για τα καλά η Λερναία Υδρα του «ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς». Κανείς δεν ξέρει γιατί άρεσε τόσο πολύ και για τόσον καιρό αυτό το λεκτικό καλικαντζαράκι, αλλά άρεσε. Ευτυχώς που πάτησε τη νάρκη του στεγαστικού επιδόματος και πήγε καλειά του. 
Η Δεξιά, ή ό,τι τέλος πάντων ανέλαβε να παίξει (με τεράστια αποτυχία) τον ρόλο της παράταξης που εκπροσωπεί την κοινωνική συντήρηση και την οικονομική ελευθερία, παρακολουθεί με αμηχανία τον πυρήνα της ιδέας και της έννοιας της Αριστεράς να γίνεται θεαματικά ρεντίκολο για ένα ταπεινό (για τα μέτρα του μέσου αριστερού κυβερνητικού) χιλιαρικάκι.
Η κυρία Αντωνοπούλου, η οποία μπορεί να δέσει όλα τα σκυλιά του λεκανοπεδίου Αττικής με λουκάνικα Φρανκφούρτης (μιλάμε για χρήμα με ουρά σαν ανακόντα), καταδεχόταν να τσιμπάει ένα χηνόπουλο τον μήνα για... επίδομα ενοικίου, την ίδια στιγμή που έχει γεμίσει η Ελλάδα αστέγους και η πείνα λόρδα πέφτει σαν βρόχα ράι θρου στα κεφάλια δικαίων και αδίκων.
Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς λειτουργούσε, καθώς φαίνεται, με 24ωρες βάρδιες, όταν ο υπουργός της Ν.Δ. Γιώργος Βουλγαράκης είχε μιλήσει για το νόμιμον άρα ηθικόν να έχεις οφσόρ εταιρία. Οι πάσης φύσεως νοσταλγοί του Αρη Βελουχιώτη, της Ρόζα Λούξεμπουργκ, του Λένιν, του Μπέρια, του Χότζα και του Νικολάε Τσαουσέσκου είχαν βγει στα τηλεοπτικά πορτοπαράθυρα και τα μπαλκόνια των ΜΜΕ και τραβούσαν τις κοτσίδες τους απαιτώντας την άμεση εκπαραθύρωση του Βουλγαράκη. Με το χιλιαρικάκι της Αντωνοπούλου, το οποίον δίδεται 100% νόμιμα στον θηλυκό Μίδα της πολιτικής, τα στόματα δεν άνοιξαν πολύ.
Ε, εδώ που τα λέμε, όταν πίνουμε το κρατικό νέκταρ και τρώμε την κυβερνητική αμβροσία, πρέπει να είμεθα υπεύθυνοι και να μην παρασυρόμεθα από τις φωνασκίες της ανεύθυνης αντιπολιτεύσεως, η οποία ζητάει παραιτήσεις με το παραμικρό.
Ε, κι αν μας κάνουν τσακωτούς, κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και αποπέμπομεν τους συντρόφους και τις συντρόφισσες. Ραντεβού στα γουναράδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου