Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Θα αγοράσουμε το σχοινί μας - Η ρατσιστική πολιτική σε βάρος των νόμιμων κατοίκων της χώρας (του Φαήλου Μ. Κρανιδώτη)

http://www.dimokratianews.gr/content/83455/tha-agorasoyme-shoini-mas
Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν. Μεγάλος αριθμός τίμιων κι εργατικών ανθρώπων, που, όσο κι αν προσπαθούν, δεν βρίσκουν δουλειά ή κι αν βρουν, παίρνουν ψίχουλα κι έτσι αδυνατούν να πληρώσουν το νοίκι τους, τη ΔΕΗ κι άλλες στοιχειώδεις ανάγκες.
Ετσι καταλήγουν να ζουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες, με μόνη ελπίδα, εάν είναι σχετικά νέοι, τη μετανάστευση.
Αυτά περνούν οι νόμιμοι κάτοικοι αυτής της χώρας. Αυτοί που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ από Ελληνες, που φύλαξαν την Πατρίδα με τα όπλα, κατέβαλαν φόρους δυσβάστακτους, που είναι συχνά, μαζί με την ανεργία, οι αιτίες της ολικής έκπτωσής τους, έχουν πίσω τους γενεές επί γενεών προγόνων, που ήταν οι ανώνυμοι υπερασπιστές της Ελευθερίας μας. Τώρα ετοιμάζονται να μας επιβάλουν να πληρώσουμε και το σχοινί που θα κρεμαστούμε.

Ο κ. Λεκλέρκ, αντιπρόσωπος της Υπατης Αρμοστείας, δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ότι το πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο θα χρηματοδοτηθεί από την Ε.Ε. ως το 2019 και πως μετά το 2019 η δαπάνη θα φορτωθεί στην καμπούρα των Ελλήνων φορολογουμένων. Εν ολίγοις, καθαρά και ξάστερα, θα πληρώνετε τα έξοδα κυριλέ διαβίωσης του Αμπντουλχαλήμ, ο οποίος έρχεται μαζί με τις γυναίκες του, τη διμοιρία των παιδιών κι όλο το σόι του από πίσω, μαγεμένος από την πολιτική «ανοίξαμε και σας περιμένουμε» του ΣΥΡΙΖΑ, του κολαούζου του και της βαθιά αντιευρωπαϊκής και αντιχριστιανικής Ευρωπαϊκής Ενωσης. Φτώχεια, ανεργία, συκοφαντίες, ανθελληνική παιδεία και προπαγάνδα για τους νόμιμους κατοίκους της χώρας, τους Ελληνες, που, προς το παρόν, μας ανέχονται οι κομισάριοι να ζούμε στη γη των πατέρων μας, σπίτια, επιδόματα, περίθαλψη, τζάμπα όλα, με δικά μας έξοδα, για τους παράνομους εποίκους, που στέλνουν ο Ερντογάν και το κράτος-συμμορία του.

Αμεσοι συνεργοί αυτής της παράνομης, εθνοκτόνας και αντιχριστιανικής πολιτικής της Ε.Ε. και της ιδεοληπτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που τινάζει στον αέρα την κοινωνική συνοχή και την εθνική ταυτότητα, είναι η Υπατη Αρμοστεία, οι διαβόητες ΜΚΟ, μακρύ χέρι του συστήματος Σόρος, ορισμένοι δήμοι και ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι εποικίζουν ολόκληρες γειτονιές, μάλιστα τις ήδη πιο βεβαρημένες, δημιουργώντας γκέτο και διώχνοντας τους νόμιμους πολίτες ή καθιστώντας τη ζωή τους ακόμη πιο αφόρητη, αφού κάποτε αγόρασαν με ιδρώτα ένα διαμέρισμα ή νοίκιασαν σε μια μεσοαστική περιοχή και τώρα βρέθηκαν να ζουν στην Καμπούλ.

Ο κ. Λεκλέρκ, νομίζοντας ίσως πως είμαστε βαστάζοι των πάλαι ποτέ αποικιών της Αφρικής, με αποικιοκρατικό ύφος κάνει κουμάντο στα χρήματά μας και μας ανακοινώνει πως θα του τα ακουμπήσουμε για τη συνέχιση των δικών του προγραμμάτων, τα οποία προσφέρουν σε εποίκους αυτά που στερούνται παντελώς πολλοί Ελληνες.

H ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ κατήγγειλε δημόσια αυτήν την ανθελληνική πολιτική, ρατσιστική σε βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι κάθε μέρα δέχονται κι άλλες επιθέσεις στην αξιοπρέπειά τους, στην εθνική ταυτότητά τους και στην αξιοπρεπή διαβίωση της οικογένειάς τους.

Εχοντας δε ψηλά στην ατζέντα μας το δημογραφικό και κεντρική θέση μας την προστασία της Ελληνίδας Μάνας και ιδιαίτερα της μονογονεϊκής οικογένειας, με οργή στηλιτεύουμε την τελευταία απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που ανοίγει τον δρόμο για την απόλυση των εγκύων, κατάπτυστη στάση απέναντι στην Ευρωπαία Μάνα και στα Ευρωπαϊκά Εθνη, ενώ παράλληλα πακτωλοί δίνονται επιδόματα για κάθε παιδί των εποίκων. Μεγαλύτερη από ποτέ η ανάγκη υπεράσπισης των Χριστιανικών Εθνών της Ευρώπης απέναντι στον καρκίνο του μηδενισμού, της προδοσίας των αληθινών ευρωπαϊκών αξιών και του θανάσιμου εποικισμού.
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου