Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Αγανάκτηση των Καταναλωτών της Δυτικής Ελλάδος για τα νέα «χαράτσια» στα Διόδια . ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ – ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγανάκτηση των Καταναλωτών της Δυτικής Ελλάδος για τα νέα «χαράτσια» στα Διόδια .
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ – ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ
Το ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας δέχεται εκατοντάδες τηλεφωνήματα από αγανακτισμένους πολίτες –καταναλωτές , οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις παράλογες αυξήσεις των διοδίων που ετοιμάζουν οι «Εθνικοί Εργολάβοι» σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών .
Εμείς, οι Καταναλωτές – Πολίτες τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι : Mέσα σε 5 χρόνια πληρώσαμε με το «Αίμα» μας αλλά και με αδικαιολόγητες αυξήσεις, τα διόδια Αθηνών –Κορίνθου –Πατρών της τάξεως του 80% και δυστυχώς ακόμα ( 2017) περιμένουμε να μας δοθεί προς χρήση ο Νέος Δρόμος .
Εμείς οι Πολίτες - καταναλωτές διερωτόμαστε και διαμαρτυρόμαστε έντονα προς κάθε κατεύθυνση :
Α) Γιατί θα πρέπει να καταβάλλουμε διόδια για δρόμους «καρμανιόλες « διακινδυνεύοντας την ασφάλεια μας και τη ζωή μας ?
Β) Γιατί πάντα εμείς , θα πρέπει να προπληρώνουμε για κάτι που πρόκειται να κατασκευαστεί και να μας δοθεί προς χρήση στο μέλλον;
Γ) Γιατί πάντα εμείς οι καταναλωτές , θα πρέπει να επιχορηγούμε μελλοντικές κατασκευές δρόμων όταν για αυτές τις κατασκευές έχουν ληφθεί κατά το παρελθόν χρήματα από τον Κρατικό& Κοινοτικό Προϋπολογισμό ?
Αποτελεί παγκόσμια πατέντα των Ελληνικών Κυβερνήσεων να πληρώνει κάποιος διακινδυνεύοντας την ζωή του τώρα, για να την έχει αύριο?
Το ΙΝ.ΚΑ Νομού Ηλείας ΑΠΑΙΤΕΙ να σταματήσει άμεσα η σκέψη οποιαδήποτε αύξησης των διοδίων,  ή  και  η επιβολή- κατασκευή  νέων διοδίων στο μέλλον από τους Αρμόδιους και να μειωθεί εις το Ήμισυ της τωρινής Αξίας η διέλευση όλων των οχημάτων από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου .

Για το ΙΝ.ΚΑ Ηλείας
Φώτης Ν. Αλεξόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου