Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Αποκάλυψη: Συνωμοσία Μαξίμου - εκδότη τζαμπατζή για τον έλεγχο των Media

http://www.antinews.gr/action.read/antimedia/apokalupsi-sunomosia-maksimou-ekdoti-tzampatzi-gia-ton-elegxo-ton-media/8.112908
Κρατώντας μυστικά κάποια ονόματα που πρέπει να κρατηθούν έτσι για ευνόητους λόγους θα σας αποκαλύψουμε σήμερα το μεγάλο παιχνίδι που πάει να στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο των Media.
Πρόκειται για το παιχνίδι ελέγχου των εκδοτικών ομίλων από το Μέγαρο Μαξίμου καθώς θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και η καταρρέουσα αριστερά θα χρειαστεί κάθε βοήθεια. Όχι μόνο όταν είναι στην κυβέρνηση αλλά και αργότερα.
Αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι φιλικός προς την κυβέρνηση εκδότης, με χίλια μύρια προβλήματα και ο ίδιος με δάνεια, προμηθευτές, εργαζόμενους κ.λπ. έστησε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο. Το σχέδιο ήταν να πάρει αυτός ο εκδοτάκος τον έλεγχο του ΔΟΛ, με τις ευλογίες των τραπεζών και του Μαξίμου.
Το σχέδιο προβλέπει την είσοδο «λευκού ιππότη» στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη ο οποίος ουσιαστικά δεν θα βάλει φράγκο. Θα πάρει το «οκ» των τραπεζών οι οποίοι θα είναι οι ιδιοκτήτες του ΔΟΛ με ένα μεγάλο ποσοστό κι αυτός με ένα μικρότερο θα ασκεί το management. Ο… τζάμπα επενδυτής – εκδότης, θα εκδίδει τις δικές του εφημερίδες μαζί με το Βήμα και Τα Νέα και όλες μαζί οι εκδόσεις θα προσαρμοστούν στα «θέλω» του Μαξίμου. Ήτοι, τα δύο συγκροτήματα θα γίνουν ένα και απόλυτα ελεγχόμενα από το Μαξίμου. Άλλωστε, βλέπουν ότι με Αυγή και Κόκκινο προκοπή δεν κάνουν και τα κανάλια των ελεγχόμενων καναλαρχών (Καλογρίτσας, Μαρινάκης και σία) δεν προχωράνε. Χρειάζονται στήριξη λοιπόν γι’ αυτό και εκπόνησαν αυτό το σχέδιο άλωσης του ΔΟΛ.
Ο «Δούρειος Ίππος», εκδότης της συμφοράς αφού χρωστάει της Μιχαλούς και ο ίδιος, παρά τα τεράστια έσοδα από άλλη πηγή, φαίνεται ότι συμφώνησε με την κυβέρνηση και τα υπόγεια του Μαξίμου να παίξει το ρόλο του «επενδυτή». Να έχει τον έλεγχο σε τέσσερις – πέντε εφημερίδες, περιοδικά, πρακτορείο, εκτυπωτική μονάδα και όλα μαζί να τεθούν στην υπηρεσία του Αλέξη. Το κάνει άλλωστε πολύ συχνά τελευταία με τη… ναυαρχίδα του. Δε χαλάει το χατίρι στην κυβέρνηση, αντιθέτως την βοηθά όσο μπορεί.
Ποιο το αντάλλαγμα για όλη αυτή την επιχείρηση; Μήπως υπάρχουν μυστικά και ψέματα κρυμμένα; Μήπως η κυβέρνηση τον κρατά οικογενειακώς από διάφορες ποινικές υποθέσεις; Μήπως, λένε κάποιοι που γνωρίζουν, ο εν λόγω εκδότης – τζαμπατζής έχει ένα πόρισμα που περιφέρεται πάνω από το κεφάλι του και το οποίο μάλλον κρύβουν επιμελώς οι δικαστές, ίσως λόγω εντολών από την κυβέρνηση;
Η ουσία είναι ότι υπάρχουν πολλά εμπόδια για να γίνει η συνένωση των μαγαζιών. Δεν ξέρουμε αν το θέλουν οι τράπεζες π.χ. που θα πρέπει να ρίξουν χρήμα προκειμένου να μην καταρρεύσουν τα μαγαζιά και τα χάσουν όλα. Επίσης, υπάρχει και το γενικό κλίμα που λέει ότι ένα τέτοιο deal θα σήμαινε καμιά 500αριά απολύσεις και μισθούς πείνας. Όπως επίσης και το γεγονός ότι τα εκατομμύρια θαλασσοδάνεια που δόθηκαν κάπου, σε κάποιον εξωχώριο λογαριασμό θα βρεθούν και τότε θα πέσει το ξύλο της αρκούδας.

Κι απ’ ότι ξέρουμε ο ένας εκδότης δεν αντέχει το ξύλο και ο άλλος τρέμει και τη σκιά του. Το θέμα είναι να μην αφήσουν να ελέγξει ο ΣΥΡΙΖΑ τα μεγαλύτερα εκδοτικά μαγαζιά της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου