Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΤERROR IN BERLIN> GREXIT εάν ο οδηγός του φορτηγού διέφυγε από την Ελλάδα;

http://kourdistoportocali.com/news-desk/terror-berlingrexit-ean-o-odigos-tou-fortigou-diefyge-apo-tin-ellada/
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Θα μπορούσε να στοιχίσει τις εκλογές στην Μέρκελ


H ΙΔΕΑ ότι ο οδηγός του τρομο-φορτηγού πέρασε στην Γερμανία από την Ελλάδα θα μπορούσε να δώσει την χαραστική βολή τόσο στη Μέρκελ ενόψει εκλογών όσο και στην Ελλάδα μια και δεν υπήρχε περίπτωση μετά την οργή που θα ξεσπούσε στη Γερμανία η χώρα μας να συνεχίσει εντός του ευρώ.
Σας θυμίζουμε ότι η Καγκελάριος είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο προσφυγικό κατά τη σύνοδο Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες. Ενώ ο πρόεδρος της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.
Σκόπιμη χαρακτήρισε η αστυνομία του Βερολίνου την ενέργεια του οδηγού του φορτηγού να το οδηγήσει πάνω στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου το βράδυ της Δευτέρας σκοτώνοντας 12 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 48. Η ανακοίνωση έγινε στον επίσημο λογαριασμό της αστυνομίας στο Twitter ενώ σε αυτήν προστίθεται ότι ένας άνθρωπος που βρέθηκε νεκρός στο εσωτερικό του φορτηγού δεν ήταν ο οδηγός του. Μάλιστα όπως ανέφερε η αστυνομία ο άνδρας ήταν Πολωνός ωστόσο δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες στη δημοσιότητα για την ταυτότητά του. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τον οδηγό του φορτηγού πριν αυτό πέσει στα χέρια του τρομοκράτη.
Η αστυνομία προχώρησε επίσης, όπως έγινε γνωστό, στη σύλληψη ενός υπόπτου, σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το σημείο όπου εκτυλίχθηκε η επίθεση, ο οποίος ανακρίνεται. Το φορτηγό είχε καταγραφεί στην Πολωνία και η αστυνομία εκτιμά ότι είχε κλαπεί από οικοδομή που βρίσκεται εκεί χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την τοποθεσία.
Φόβους για κλοπή του φορτηγού εξέφρασε και ο ιδιοκτήτης του που είναι Πολωνός. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, το όχημα οδηγούσε ο ξάδελφος του, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας του είχε πει στο τηλέφωνο ότι επρόκειτο να παραδώσει το εμπόρευμα το πρωί της Τρίτης. «Κάτι πρέπει να έκαναν στον οδηγό μου», δήλωσε ο Αριελ Ζουράβσκι στο TVN24.
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τοπικές πηγές ασφάλειας ανέφεραν πως υπάρχουν ενδείξεις ότι ο ύποπτος που συνέλαβαν ήταν από το Αφγανιστάν ή το Πακιστάν και μπήκε στη Γερμανία τον Φεβρουάριο ως πρόσφυγας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου