Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Οι ΑΓΙΟΙ της ΛΕΣΒΟΥ κόβουν τις κακιές παρέες του Πούτιν με τον Ερντογάν και τις προθέσεις των Δυτικών

https://hellasforce.com/2016/12/21/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CF%80/
Τι ήταν πάλι τούτο φέτος;
Τόσους ¨επίσημους τουρίστες¨ δεν ξαναείδε το ΑΙΓΑΙΟ ποτέ στην μακρόχρονη ιστορία του.
Όχι απλώς τουρίστες αλλά γεωπολιτικούς περιηγητές με άλλες διαθέσεις.

Νατοϊκούς, Τούρκους, Frontex, πρόσφυγες, λαθραίους μετανάστες, Ρώσους και το κερασάκι στην τούρτα ο προκαθήμενος της Παποσύνης με την Άντζελα Τζολί.
Στο τηλέφωνο ένας γνωστός από το Μανταμάδο της Λέσβου σε έξαλλη κατάσταση.
Μέχρι τώρα μας έκαναν να ζούμε ένα ανθρωπιστικό όνειρο αλληλεγγύης στους αναγκεμένους πρόσφυγες , τώρα όμως ξυπνήσαμε απότομα …
-εσύ μας τα έλεγες και τα έγγραφες κιόλας αλλά τότε σε κοροϊδεύαμε
-πες μου σε παρακαλώ
-μόλις ο Πούτιν τα βρήκε με τον Ερτνογάν σε λίγο καιρό ο σουλτάνος ζήτησε αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης και τα νησιά του Αρχιπελάγους μας.
-πες μου σε παρακαλώ
-ο Αρχάγγελος στο Μανταμάδο και οι Νεοφανείς Άγιοι στην Θερμή της Λέσβου, ο Άγιος Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη θα αφήσουν τον Σουλτάνο με τον Πούτιν να κάνουν παρέα και ο πρώτος να ζητάει την ΩΡΑΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ;
-όταν έγινε το κακό με τον ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα εχθές πήγα στον «ΜΑΥΡΟ» Μανταμαδιώτη και του είπα…
« μήπως το έκανες ΕΣΥ;»
Διέκοψα θυμωμένος τον γνωστό μου και του είπα
-αν είναι δυνατόν να ενοχλείς τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ για τέτοια πράγματα.
Σε λίγο ανέτρεξα στην τρέχουσα επικαιρότητα.
Κρεμλίνο: «Είναι νωρίς να πούμε ποιος είναι πίσω από τη δολοφονία Καρλόφ»
«Η Μόσχα εκτιμά πως πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα της εργασίας της (ρωσο-τουρκικής) ομάδας έρευνας η οποία ξεκίνησε χθες στην Άγκυρα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Δεν πρέπει να καταλήγουμε σε βιαστικά συμπεράσματα όσο η έρευνα δεν έχει προσδιορίσει ποιος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του πρεσβευτή μας», πρόσθεσε. pronews.gr/portal 21/12/2016
«Ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη ήταν στην ομάδα προστασίας του Ερντογάν από τον Ιούλιο»
Ο νεαρός Τούρκος αστυνομικός που σκότωσε τον πρέσβη της Ρωσίας στην Αγκυρα είχε προσφέρει υπηρεσίες ασφαλείας για τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Οκτώ φορές έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.
Ο 22χρονος Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς σκότωσε με εννέα σφαίρες τον πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ το απόγευμα της Δευτέρας στον χώρο όπου διεξαγόταν έκθεση φωτογραφίας προτού πέσει νεκρός από τα πυρά της τουρκικής αστυνομίας.
Ο δράστης, ο οποίος ανήκε στην αστυνομική διεύθυνση της τουρκικής πρωτεύουσας και τα τελευταία 2,5 χρόνια υπηρετούσε σε μια μονάδα αντιμετώπισης ταραχών, βρισκόταν σε υπηρεσία σε οκτώ εκδηλώσεις στις οποίες είχε παραστεί ο Ερντογάν από τον Ιούλιο κι έπειτα, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriye». iefimerida.gr/21/12/2016
Σε λίγο πήγα και εγώ στο εικόνισμα του ΤΑΞΙΑΡΧΗ «Ταξιάρχη μου ο γνωστός μου είχε άδικο ή δίκαιο…;»
Και για να τελειώνουμε με την κινδυνολογία που διαδίδεται για τα νησιά μας στο ΑΙΓΑΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ να κάνετε τον κόπο να ακούσετε τούτο.
Την ΩΡΑΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ που την έβαλαν πολλοί στο βάσκανο μάτι τους γιατί είναι το «κεφαλοχώρι-νησί » του ΑΙΓΑΙΟΥ στον γεωπολιτικό άξονα που κατεβαίνει από τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου την περιφρουρούν τόσοι ΑΓΙΟΙ και η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ.
Σε αυτό το ευλογημένο νησί θα βρεθούν στον κατάλληλο καιρό τόσα άλλα σώματα ΑΓΙΩΝ και Θαυματουργές Εικόνες σύμφωνα με τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ την εποχή που στις σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας δεν θα αναφέρεται η λέξη τούρκος.
%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%bf%cf%86%ce%b9%ce%b1-3
Την γεωπολιτική στρατηγική σήμερα και πάντοτε την χαράζει ο ίδιος ο ενσαρκωθείς και τεχθείς ΚΥΡΙΟΣ μας και οι βουλές του είναι πάντα παιδαγωγικές και υπέρ των αδικημένων.
Και σήμερα η λέξη αδικία έχει ταυτισθεί με την λέξη ΕΛΛΑΔΑ.
Να γιατί αδελφοί τα μηνύματα είναι ελπιδοφόρα και δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω.
Ο Άγιος Παΐσιος εμφανίστηκε στον ύπνο μιας μοναχής στην Σουρωτή, η οποία τον είδε να χοροπηδάει(από χαρά)και τον ρώτησε, γιατί γέροντα χαίρεσαι; Και ο Άγιος της απάντησε: «Γιατί ήταν να γίνουν αλλιώς τα πράγματα, αλλά η Παναγία ζήτησε από τον Υιό της, και θα γίνουν(τα γεγονότα)με τρόπο που να εξυπηρετούν την Ελλάδα».
Ο Πατήρ Νικόδημος. Απόσπασμα από το επεισόδιο «Άγιος Παΐσιος: Ο Ασυρματιστής του Θεού» της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Φωτεινά Μονοπάτια» που προβάλλεται από την ΕΡΤ2. tostavroydaki.blogspot.com/2016/12/blog
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Με πίστη και ελπίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου