Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

«Ο υπόκοσμος του Ολυμπιακού έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει τη σύνθεση της κυβέρνησης»;

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/o-upokosmos-tou-olumpiakou-exei-ti-dunatotita-na-epireazei-ti-sunthesi-tis-kubernisis-/2.111615
«Αν ο Κοντονής φύγει από το υπουργείο Αθλητισμού στον ανασχηματισμό,αυτό θα σημαίνει ότι ο υπόκοσμος του Ολυμπιακού έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει τη σύνθεση της κυβέρνησης»!
Ποιος το είπε αυτό;
Μα ο νέος υφυπουργός Παιδείας, γνωστός για τις… αερολογίες του Κώστας Ζουράρις. Όμως, ω του θαύματος. Και ο Κοντονής έφυγε από το Αθλητισμού αναβαθμιζόμενος και ο Ζουράρις μπήκε στο υπουργικό συμβούλιο. Άραγε ο Ολυμπιακός και ο υπόκοσμός του έχουν τη δυνατότητα να επηρεάζουν τον πρωθυπουργό;
Μπορεί π.χ. να πήρε τηλέφωνο ο Μαρινάκης στον Τσίπρα και να του είπε να διώξει τον Κοντονή γιατί δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού; Μπα, δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα.
Η δήλωση Ζουράρι έγινε μόλις στις 24 Οκτωβρίου ενώ μια δήλωση του Κοντονή μόλις πριν από δύο ημέρες άφηνε σαφή υπονοούμενα. Είπε λοιπόν στη Βουλή ότι το καθεστώς σήψης στο ποδόσφαιρο τελειώνει: «Η υπόθεση της λαϊκής κυριαρχίας θα έρθει εις πέρας. Η διαφθορά και η διαπλοκή και τα οικονομικά συμφέροντα που την στηρίζουν θα νικηθούν από την κυβέρνηση του λαού. Από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο κ. Κοντονής, απευθύνθηκε σε κείνους που πολέμησαν την προσπάθεια της κυβέρνησης στην εξυγίανση του χώρου του Αθλητισμού, «και πρώτα στους οικονομικά ισχυρούς, στους τραμπούκους - που είχαν μεταμφιεστεί σε οπαδούς - και επίσης στις αργυρώνητες γραφίδες» για να πει ότι «δεν φοβόμαστε». «Ας κάνουν ότι θέλουν. Η κυβέρνηση την υπόθεση της διαφθοράς και της διαπλοκής θα την επιλύσει προς όφελος του ελληνικού λαού» πρόσθεσε.
Αναρωτιόμαστε αν ο κ. Κοντονής εννοούσε αυτούς που με το όνομα τους ο Ζουράρις αποκάλεσε υπόκοσμο του Ολυμπιακού. Και αν τελικά η απομάκρυνσή του από το Αθλητισμού έγινε κατ’ εντολήν.
Αλλά υπάρχουν και κάποιες περίεργες συμπτώσεις. Μόλις μία ημέρα μετά από τον ανασχηματισμό τραμπούκοι επιτίθενται στον Γιάννη Τσαχειλίδη, αρχιδιαιτητή που είχε οριστεί για να βρει λύση με τα όσα γίνονται στο χώρο του ποδοσφαίρου και μετά από αυτό παραιτείται όλη η επιτροπή εξυγίανσης. Εντελώς τυχαία οι τραμπούκοι βαράνε κατά βούληση.
Και μια ακόμη σύμπτωση. Νέος υφυπουργός Αθλητισμού ορίζεται ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας διαφθοράς κ. Βασιλειάδης ο οποίος καλείται να βρει λύσεις για τη σήψη στο ποδόσφαιρο. Η δήλωσή του όταν τον ρωτούν τι ομάδα υποστηρίζει είναι η γνωστή διπλωματική «παλιά υποστήριζα τον Ολυμπιακό αλλά τώρα είμαι μόνο Εθνική Ελλάδος».

Σε πιστέψαμε κύριε Βασιλειάδη, θα είστε αντικειμενικός και δεν οριστήκατε κατ’ εντολήν όπως κατ’ εντολήν έφυγε και ο Κοντονής. Απ΄ότι ξέρουμε στη ζωή το μόνο που δεν αλλάζει κανείς είναι ομάδα. Με όποια είσαι από μικρός, μ’ αυτήν πορεύεσαι σε όλη σου τη ζωή. Όλα τα άλλα είναι πολιτική διπλωματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου