Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ για τα 5 χρόνια από την ίδρυση του Δημοβουλίου Πολιτών!

 dimovpol_newletter banner

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ 15.11.2016

Την Παρασκευή 11.11.2016 γιορτάστηκε στην Πνύκα και στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου η συμπλήρωση μιας περιεκτικής πενταετίας δράσεων, ψηφισμάτων και νομοθετικών πρωτοβουλιών του Δημοβουλίου Πολιτών ( http://www.dimovoulio.gr/), το οποίο πλέον ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο λειτουργίας του, όπως προσδιορίστηκε κατά την εναρκτήρια συνεδρίασή του με ομιλίες των σημερινών ευρωβουλευτών Νότη Μαριά και Κώστα Χρυσόγονου και των δικηγόρων, εκπροσώπων του Λαϊκού Κινήματος Δημήτρη Καραμήτσα και του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας Γιώργου Κόκκα.

Πλέον το Δημοβούλιο Πολιτών εισέρχεται σε μια νέα φάση πορείας υπό τον συντονισμό του συγγραφέα του βιβλίου «Κράτος Δήμων» Μάξιμου Πυροβέτση, που στοχεύει στην οργανωτική του ανασυγκρότηση και στην διεκδίκηση επίσημου θεσμικού του ρόλου στο Νέο Σύνταγμα των Ελλήνων Πολιτών , όπως εξελίσσεται από τις εργασίες της Νέας Ελληνικής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης ( http://www.s120s.gr/) και τις σχετικές εξαγγελίες της Ελληνικής κυβέρνησης, ώστε να καταστεί το δεύτερο κοινοβουλευτικό σώμα των Ελληνικών Κοινοτήτων (επιστημονικών, εθελοντικών, ομογενειακών και τοπικών Δημοβουλίων).
Την αρχή της νέας αυτής πορείας του Δημοβουλίου Πολιτών θα ξεκινήσουμε με την εισήγηση του Γενικού Επόπτη μας Γ. Κόκκα με θέμα «Πέντε χρόνια Δημοβούλιο Πολιτών: Ένας εναλλακτικός θεσμός Άμεσης Δημοκρατίας στη σύγχρονη Ελλάδα» στο 1ο Διεθνές Συνέδριο "Δημοκρατία: Μύθος ή πραγματικότητα" που διεξάγεται στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σαββάτο 19.11.2016 και είσαστε όλοι προσκεκλημένοι.
proto-diethnes-synedrio-patra-191116
Καλούνται όλοι οι συνειδητοποιημένοι συμπολίτες μας να στελεχώσουν αυτή τη νέα πορεία του Δημοβουλίου Πολιτών επικοινωνώντας μαζί μας.
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Tηλέφωνα: 210 364 8300, 694 454 5888, Fax: 210 361 0882,
E-mail: 
dimovoulio@dimovoulio.gr
Ιπποκράτους 42 - Αθήνα 10680 
www.dimovoulio.gr
Δείτε και κατεβάστε το πλήρες πρόγραμμα του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου "Δημοκρατία: Μύθος ή πραγματικότητα" ΕΔΩ
Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου για τη Προσωρινή Επιτροπή Συγκρότησης της ίδρυσης του Δημοβουλίου Πολιτών στις 11/11/2011 ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την πολύ σημαντική Διημερίδα που έγινε στις 23 & 24/03/2013 με θέμα: Συνέλευση για το Μέλλον της Ελλάδας-Νέο Σύνταγμα ΕΔΩ
Γραμματεία
ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ
        
γιατί το μέλλον της χώρας
είναι στα χέρια μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου