Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ; ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ 23ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΘ ΑΠΟ 3 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ – ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙXΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ…

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση που υπέστη η 23χρονη φοιτήτρια από τρεις μετανάστες στο ΑΠΘ.

Η κοπέλα και ο φίλος της είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν βγαίνουν από το σπίτι.

Σύμφωνα με όσα είπε στο protothema.gr άτομο των οικογενειών των δυο παιδιών, λίγα λεπτά και αφού έφυγαν από ένα φοιτητικό πάρτι, δέχθηκαν επίθεση από τρεις αλλοδαπούς, που τους απείλησαν με σπασμένα μπουκάλια. «Εμφανίστηκαν ξαφνικά και όρμησαν πάνω τους. Οι τρεις αλλοδαποί, κρατώντας στα χέρια τους μπουκάλια, τους απείλησαν, τους ζήτησαν χρήματα και μετά τους χτύπησαν. Το αγόρι κατάφερε να ξεφύγει και έτρεχε μέχρι να βρει την αστυνομία. Η κοπέλα έμεινε πίσω και βασανίστηκε σεξουαλικά από τους πρόσφυγες, που πήραν στη συνέχεια και όσα χρήματα είχε μαζί της» είπε στο protothema.gr άτομο που γνωρίζει το ζευγάρι.
Το ίδιο άτομο προσέθεσε: «Η κοπέλα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των αλλοδαπών, που δεν δίστασαν να προβούν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της».
«Είναι πολύ φοβισμένη και δεν θέλει να μιλάει σε κανέναν για όσα συνέβησαν. Αισθάνεται ντροπιασμένη και βιασμένη, γιατί μπορεί οι δράστες να μην κατάφεραν να εισχωρήσουν στα γεννητικά της όργανα, αλλά το γεγονός πως την εξανάγκασαν σε πεολειχία είναι βιασμός» εξηγεί ο ίδιος άνθρωπος.Μάλιστα, όταν γύρισε πίσω ο φίλος με την αστυνομία, την βρήκε σε άθλια κατάσταση.
Πληροφορίες που μέχρι τώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί φέρουν την φοιτήτρια και τον φίλο της να ήταν αλληλέγγυοι με τους Λαθρομετανάστες
Σε νέο δελτίο που εξέδωσε, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:
Σε συνέχεια των Συνοπτικών Δελτίων της 02 και 03-10-2016/18:30, που αφορά τη σύλληψη (7) δραστών, εκ των οποίων (3) είναι δράστες ληστείας σε βάρος ζεύγους ημεδαπών και βιασμού σε βάρος της ημεδαπής, πράξεις που έγιναν την 02-10-2016/06:00 εντός του Α.Π.Θ., συμπληρωματικά αναφέρεται ότι, όπως προέκυψε από την έρευνα, (3) εκ των ανωτέρω δραστών, βραδινές ώρες της 01/02-10-2016 εντός του ως άνω χώρου, προέβησαν σε (2) κλοπές τσαντών, ιδιοκτησίας ημεδαπών. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε οικία, που είχε μισθώσει ένας εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1.077) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, χρηματικό ποσό και (2) ρολόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου