Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Απίστευτη μικρότητα και αλητεία εναντίον της Άννας Κορακάκη!

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/apisteuti-mikrotita/2.109863
Αν η Άννα Κορακάκη είναι αθλήτρια με την στενή έννοια του όρου να το συζητήσουμε. Αν η σκοποβολή πρέπει να είναι ολυμπιακό άθλημα επίσης να το δούμε.
Όμως, αυτή η Ελληνίδα σήκωσε τη σημαία της Ελλάδας ψηλά και είναι σίγουρα πιο πατριώτισσα από πολλούς, ειδικά πολιτικούς οι οποίοι κοιτάνε μόνο την καριέρα τους και την επιβίωσή τους. Το ίδιο ισχύει για όλους του Ολυμπιονίκες, ακόμη και για εκείνους που τίμησαν και τιμούν την ελληνική σημαία, ακόμη και αν δεν παίρνουν μετάλλια.
Ως εκ τούτου είναι μεγάλη προσβολή προς αυτούς τους πραγματικούς «σημαιοφόρους» να τους επιτίθεσαι και να τους εξευτελίζεις χωρίς να σου έχουν κάνει τίποτε. Το αντίθετο μάλιστα.
Η αρχή έγινε με την κόκκινη φασιστοφυλλάδα Αυγή, μια ιστορική εφημερίδα που δεν τιμά ανθρώπους που δούλεψαν σ’ αυτήν. Επιτέθηκε χωρίς ουσιαστικό λόγο στον Πύρρο Δήμα επειδή απλά επέλεξε να πάει στο ΠΑΣΟΚ. Αν πήγαινε στον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ήρωας, αριστερός, ηθικός και άλλα πολλά.
Το να ασκείς κριτική στο ντόπινγκ και να γράφεις άρθρα για τη μάστιγα είναι άλλο. Κι άλλο να επιτίθεσαι προσωπικά σε αθλητές που έκαναν γνωστή την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμου. Γιατί άραγε στην Αμερική ή στην Τζαμάϊκα δεν υπάρχουν φασιστοφυλλάδες να βρίζουν τους Ολυμπιονίκες τους, τον Μπολτ ή όποιον άλλον αγωνίζεται με τα χρώματα της χώρας του; Απλά. Γιατί εκεί υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι.
Η συνέχεια έγινε και πάλι από την Αυγή που επιτέθηκε στην Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδου και στη συνέχεια και στον Κουρουμπλή που την στήριξε. Γιατί η Πράβντα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέχεται να της ασκούν κριτική όπως έκανε η Στεφανίδου. Η οποία μάλιστα απάντησε με ιδιαίτερα έξυπνο και δηκτικό τρόπο ότι δεν ξέρει τι είναι η Αυγή, αν είναι εφημερίδα ή περιοδικό. Ήξερε πολύ καλά, αφού είχε δώσει και συνέντευξη πέρυσι, αλλά ήθελε με τον τρόπο αυτό να δείξει την ενόχλησή της.
Τη σκυτάλη παίρνει υπάλληλος της ΕΡΤ στο γραφείο επικοινωνίας ο οποίος με ανάρτηση στο facebook χαρακτηρίζει «γκάου» την Στεφανίδου γιατί δεν ξέρει ποια είναι η Αυγή. Προκλήθηκε σάλος, κατέβασε την ανάρτηση αλλά η ΕΡΤ στοχοποιήθηκε και καλώς γιατί δεν μπορεί κανείς να χαρακτηρίζει έτσι και χωρίς λόγο μια Ολυμπιονίκη.
Αυτό που έγινε, όμως, με την Κορακάκη δεν έχει προηγούμενο. Έκαναν εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο και δεν την κάλεσαν. Κι όχι μόνο αυτό. Αλλά θέλησαν να δικαιολογηθούν λέγοντας ότι ήταν στη Γαλλία και θα την τιμήσουν αργότερα.
Φαίνεται ότι ο Παυλόπουλος είναι απασχολημένος με το να κάνει το… σέρβις στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και του ξέφυγε να την καλέσει. Γιατί άραγε; Γιατί είπε ότι την εγκατέλειψαν; Γιατί είπε ότι δεν θέλει κανένα πολιτικό δίπλα της;
Αλλά η Κορακάκη τους διέψευσε και με μήνυμά της αποκατέστησε την αλήθεια λέγοντας ότι κανείς δεν την ενημέρωσε για την εκδήλωση. Κόλαφος για τον Παυλόπουλο, τον Κοντονή και όλους εκείνους που θέλουν να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας στην πλάτη των Ολυμπιονικών. Και καταλήγει: «Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται ποτέ να με ρίξει. Κι αυτό γιατί ανήκω σε μια οικογένεια δεμένη, που μ'έχει εξοπλίσει με ατσάλινη θέληση, πείσμα και δύναμη -τόση που πολλοί δεν την αντέχουν. Αφού δεν εγκατέλειψα μέχρι τώρα με τόσες δυσκολίες, εμπόδια και τρικλοποδιές, δεν θα εγκαταλείψω ποτέ. Όπως επίσης ποτέ δεν θα φύγω από τη χώρα μου. Όσοι δεν το αντέχουν, ας φύγουν εκείνοι».

Αλλά τι να περιμένεις από μέτριους ή ανύπαρκτους πολιτικούς, στελέχη της Αριστεράς και δημοσιοκάφρους που υπάρχουν γιατί υπάρχουν κάποιοι που τιμούν τα χρώματα της σημαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου