Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ω-Σ-Ε Η "ΥΠΑΡΚΤΗ" ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΕΜΕ! ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΧΙΤ ΜΕ 52%!

 http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/707601/dimopsifisma-vretania-live-apotelesma-katapeltis-gia-to-mellon-tis-ee-mprosta-to-brexit

Δημοψήφισμα Βρετανία Live: Αποτέλεσμα—καταπέλτης για το μέλλον της EE – Μπροστά το Brexit



Διαψεύστηκαν οι πρώτες δημοσκοπήσεις που έκαναν λόγο για ξεκάθαρο προβάδισμα της παραμονής στην ΕΕ και όλα πλέον δείχνουν νίκη του Brexit - Δείτε LIVE τα αποτελέσματα και όλο το χρονικό του βρετανικού δημοψηφίσματος - Αντιδράσεις για τις ψήφους με… μολύβι - Μαχαίρωσαν άνδρα έξω από εκλογικό κέντρο - Η στερλίνα «βυθίζεται» στις αγορές.
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο πλανήτης τις εξελίξεις αναφορικά με την παραμονή ή την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

7:30 
Tο στρατόπεδο του Brexit έχει μέχρι στιγμής λάβει 15,705 εκατ. ψήφους, και του Bremain 14,584 εκατ. ψήφους με καταμετρημένο περισσότερο από το 90% των ψήφων, όπως μετέδωσε το ITV.
AdTech Ad
7:24 Ξεκινάει το ντόμινο κι εντός της Βρετανίας καθώς για διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με την απόσχιση της Βόρειας Ιρλανδίας και ένωση με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας προϊδεάζει ο Τζέρι Ανταμς. Ο ιστορικός ηγέτης του Σιν Φέιν, Τζέρι Ανταμς, δηλώνει ότι η βρετανική ψήφος υπέρ του Brexit «ενισχύει την υπόθεση» του δημοψηφίσματος για μία ενωμένη Ιρλανδία.
Δείτε LIVE εικόνα από το Sky News:
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου