Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα λόγια της μικρής Μαρίας σε παιδοψυχόλογο και αστυνομικούς! (ΦΩΤΟ «Makeleio.gr»)

http://www.makeleio.gr/?p=605881
3
Συγκλονίζουν τα λόγια της Μαρίας στον παιδοψυχολόγο και τους αστυνομικούς για όσα έζησε το σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο, από τη στιγμή που εξαφανίστηκε χθες το μεσημέρι, ανήμερα του Πάσχα, μέχρι σήμερα στη 1 μ.μ. που εντοπίστηκε στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται ενημερωτικά πόρταλ ,το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι φαίνεται να είναι ψύχραιμο παρά την περιπέτεια που πέρασε. Όπως είπε χαρακτηριστικά, είχε πάει να δει το πόνι που έχει ο παππούς της και “κάποια στιγμή κατάλαβα ότι έχω χαθεί. Φώναζα τους γονείς μου άλλα δεν με άκουγαν. Φοβόμουν, κρύωνα και έτρεμα το βράδυ. Κοιμήθηκα στο δάσος”.
‘Έχει αμυχές στο πρόσωπο και στα πόδια και τα παπούτσια ταλαιπωρημενα. «Βρήκα το δρόμο και βγήκα εκεί μήπως με βρουν οι γονείς μου».
Υπό κράτηση είναι οι γονείς της Μαρίας Ειρήνη Πρίντεζη, η οποία είχε εξαφανιστεί ανήμερα του Πάσχα στην περιοχή του Σκαραμαγκά.
Οι γονείς εξετάζονται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παραμέληση ανηλίκου και αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα για το αν θα τους απαγγελθούν κατηγορίες. Έτσι το μικρό κορίτσι θα διανυκτερεύσει σε νοσοκομείο της Αττικής και το αδερφάκι της με άλλα μέλη της οικογένειας.

Πριν λίγο μεταφέρθηκε η μητέρα της μικρής Μαρίας Ειρήνης, στο ΑΤ Αγίας Βαρβάρας, λόγω έλλειψης χώρου.
122123


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου