Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ οι «πρόσφυγες»!!! Απειλείται γενική σύρραξη; (γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος)

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2016/03/blog-post_56.html



«Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες» (Λαϊκή ρήση)
ΟΤΑΝ εδώ και καιρό φωνάζουμε πως όλος αυτός ο ψευτο - ανθρωπισμός και η «φιλοξενία» των «κατατρεγμένων και φιλήσυχων προσφύγων» θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, είμαστε...κινδυνολόγοι, ρατσιστές και ακραίοι!

ΟΤΑΝ προειδοποιούμε πως η Ελλάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ούτε προσωρινά να φιλοξενήσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, οι αρρωστημένοι ψυχοπαθολογικοί ιδεοληπτικοί της συγκυβέρνησης και οι «αντιπολιτευόμενοι»...φιλάνθρωποι, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν!

ΟΤΑΝ διαμαρτυρόμαστε για την εμετική προπαγάνδα των ΜΜΕ με τα στημένα δακρύβρεχτα «ρεπορτάζ» που έχουν ως στόχο τον ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ των Ελλήνων, είμαστε πάλι...τρελοί που «βλέπουμε φαντάσματα»!

ΟΤΑΝ λέμε πως η Εκκλησία θα πρέπει να είναι προσεκτική στο ζήτημα και αντί να λειτουργεί ως...ΜΚΟ που λογοδοτεί (!!!) στον κάθε ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ τύπου Κουρουμπλή για τη φιλανθρωπία που πρέπει να κάνει, τα γεύματα που πρέπει να μοιράζει, τους Σταυρούς που πρέπει να βγάζει για να μην ενοχληθούν οι Μουσουλμάνοι, τότε διάφοροι Ιεράρχες μας λένε πως «δεν είναι ούτε Έλληνες ούτε Ορθόδοξοι» όσοι δεν θέλουν τους «πρόσφυγες»!

Ε, λοιπόν, αφού δεν ακούτε τους «τρελούς» και «κινδυνολόγους», ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των πράξεών σας!

ΗΔΗ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ από τους «καημένους πρόσφυγες»!


Διαβάζουμε εδώ:

Την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στην Ειδομένη όπου παραμένουν εγκλωβισμένοι περισσότεροι από 11.000 πρόσφυγες και μετανάστες αποτυπώνουν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν ότι βγήκαν μέχρι και μαχαίρια.

Ο λόγος που ξέσπασε ο καβγάς την Τετάρτη δεν είναι γνωστός αλλά στις φωτογραφίες καταγράφεται η στιγμή που ένας άνδρας κρατά στο χέρι του ένα μαχαίρι και προσπαθεί να επιτεθεί σε κάποιον.

Ένας από τους εθελοντές που βρίσκονται εκεί προσπαθεί να τον ηρεμήσει και να σταματήσει τον καβγά πριν συμβούν τα χειρότερα ενώ εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες παρακολουθούν έντρομοι τη σκηνή.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ αν τελικά οι «εθελοντές» και λοιποί...αλληλέγγυοι θα είναι οι πρώτοι που θα πληρώσουν τον «ξεσηκωμό» των «προσφύγων»!

Εκείνο που ξέρουμε, είναι πως (δεδομένης της κρατικής ανυπαρξίας) ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα ΟΦΕΙΛΟΥΝ να προστατέψουν τα σπίτια τους, τις οικογένειες και τους εαυτούς τους ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ...!

Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Εκδότης - Φωτογράφος, Διαχειριστής της Ιστοσελίδας Ελλάς - Ορθοδοξία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου