Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ελληνικές Κοινότητες για Εφαρμογή του Δημοψηφίσματος 2015 και Άλλο Σύνταγμα.

                
                                                              

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τηλ.: 2103632000
**********************

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΚΑΙ ΝΕΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ
Ξεκινά στις 10:00 σήμερα 31 Ιανουαρίου 2016 και κάθε Κυριακή από ώρα 10:00 ως 11:00 π.μ., στην ΕΡΤopen η εκπομπή μας: «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ» με τον λαμπρό Νομικό και Λογοτέχνη Γιάννη Καρακώστα, δάσκαλό μας στο «ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» του Δημοβουλίου Πολιτών και τον Γιώργο Κόκκα ως βασικό σχολιαστή της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και της εδραίας μας άποψής μας ότι: ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ: Η Εφαρμογή του Δημοψηφίσματος 2015 και ένα Άλλο Σύνταγμα για μια Ελληνική Συμπολιτεία Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πατρίδας μας.
Σήμερα θα ανακοινώσουμε και τα συμπεράσματα της πρώτης φετινής τακτικής Συνεδρίασης του Δημοβουλίου Πολιτών (www.dimovoulio.gr ) που είχαμε προχτές στην Αίθουσα "Αντ. Τρίτσης" του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων που ο πρ. Βουλευτής Γιάννης Καρακώστας μας εισηγήθηκε το θέμα: "Η σημασία της Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου 1822 για τη σημερινή Ελλάδα".
Αποσπάσματα αυτής της Συνεδρίασης. (Για προβολή πατήστε: Δείτε αυτό το ενημερωτικό δελτίο στον περιηγητή σας.)

Συντονιστείτε στους 106.7 fm στην Αττική. Επίσης εναλλακτικά όσοι είστε εκτός Αττικής, μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3 με έδρα τη Βοιωτία ή από τον ραδιοσταθμό του εργατικού κέντρου Εύβοιας στους 96,5 η στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία και διαδικτυακά στην www.ertopen.com σε ολόκληρο τον κόσμο.
Παρακολουθείστε την πρώτη μας εκπομπή στο οπτικό υλικό που ακολουθεί. (Για προβολή πατήστε: Δείτε αυτό το ενημερωτικό δελτίο στον περιηγητή σας.)
Facebook
Twitter
Google
Linkedin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου