Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

«Λίγο αξύριστοι δεν πήγατε στο γάμο ρε παιδιά»;

http://www.antinews.gr/action.read/ellada/ligo-aksuristoi-den-pigate-sto-gamo-re-paidia-/4.104409
Επιτέλους, έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο. Ένα χρόνο μετά από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα υπεγράφη το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών. Και στη συνέχεια άλλα πέντε τουλάχιστον. Τη... χαρά να το υπογράψει είχε ο Γ. Καμίνης, ο οποίος πλασάρεται και ως ο νέος αρχηγός της κεντροαριστεράς.
Απ' ότι μαθαίνουμε: Ένας 66χρονος γιατρός και ένας 60χρονος εκπαιδευτικός ήταν οι πρώτοι Αθηναίοι που υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.
«Υπέγραψα πριν από λίγο το 1ο Σύμφωνο Συμβίωσης ομόφυλου ζευγαριού. Σημαντική μέρα για τα δικαιώματα στη χώρα μας», έγραψε ο κ. Καμίνης.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «όπως είχε δημοσίως δεσμευθεί, ο δήμαρχος Αθηναίων υπογράφει συμβολικά τη ληξιαρχική πράξη με στοιχεία 25/1/2016 μεταξύ των Α.Ρ. και Σ.Μ., ιατρού και εκπαιδευτικού, αντιστοίχως».
Και η συνέχεια βεβαίως δεν θα μπορούσε να μην έχει... Αύγουστο Κορτώ. Ο συγγραφέας και το ταίρι του υπέγραψαν σύμφωνο και ανέβασαν περιχαρείς φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.
«Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης ο Αύγουστος Κορτώ όσο και ο Αναστάσιος Σαμουιλίδης παντρεύτηκαν. Δώδεκα χρόνια μαζί», έγραψε ο συγγραφέας και «ανέβασε» στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα στην οποία απεικονίζεται με τον σύντροφό του.
«Και καθώς η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, θα ήθελα να εκφράσω για μια ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη μου σε όλες και όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε διεκδίκηση του δικαιώματος στην οικογένεια χωρίς άλλους όρους πέρα από την ελευθερία και την αγάπη. Είστε και θα είστε η δύναμή μας, οι δικοί μας άνθρωποι, και θα μας βρείτε στο πλευρό σας σε κάθε στιγμή του δικού σας αγώνα για την ευτυχία», ήταν το μήνυμά του προς τους φίλους του.
Άντε, βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους. Τώρα μπορείτε να ψηφίσετε ελεύθεροι Αλέξη που έκανε το όνειρό σας πραγματικότητα. Μόνο μια ένσταση: «Λίγο αξύριστοι δεν πήγατε στο γάμο ρε παιδιά; Τέτοια μέρα και να μην είστε λίγο περιποιημένοι»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου